AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

200D

izgleda da su sva auta auto herca koja su na radu u imotskom na vratima dobola naljepnice autopoduzeća

vozač 23

Nisu baš sva evo npr. MB Travego DU-468-DO

mate

Dobio je i on, veceras viden na liniji Osijek-Imotski ;)

200D

nabavili su i jedan smeđi isuzu ima imotske tablice im-9xx-an i naljepnice autopoduzeća

im

200D

i zaboravih priča se da će uskoro i u autopoduzeće stić poneki ares od postbusa

im

Danas mi je prijatelj dolazio iz zagreba na jednom polasku  nije bilo mista a na drugom autobus isto bio pun

travego o 315 RHD

Kad je Higer prebačen na Autoherc' ???

A i vidio sam ga u Ljubuškom dva dana stoji nedirnut sa tablicom POVREMENI PRIJEVOZ.

MAN 422

Citat: travego o 315 RHD  u Studeni 17, 2013, 20:26:27

A i vidio sam ga u Ljubuškom dva dana stoji nedirnut sa tablicom POVREMENI PRIJEVOZ.

Onda kad ga je leasing uzeo jer je Apz bio blokiran i nije bilo druge nego na Ah ga platit da ga ne oduzmu i prodaju, to je bilo na samom pocetku

travego o 315 RHD

Citat: MAN 422  u Studeni 17, 2013, 22:06:17
Citat: travego o 315 RHD  u Studeni 17, 2013, 20:26:27

Onda kad ga je leasing uzeo jer je Apz bio blokiran i nije bilo druge nego na Ah ga platit da ga ne oduzmu i prodaju, to je bilo na samom pocetku

Hvala kolega.

travego o 315 RHD

Jesu li Setra i Travego DU230DP dobili naljepnice od APZ-a

200D

za travega mislim da je a setra je na dizalici u imotskom ima neko vrijeme

steyr1985

Citat: 200D  u Studeni 14, 2013, 10:44:21
i zaboravih priča se da će uskoro i u autopoduzeće stić poneki ares od postbusa
Navodno da su danas stigla 04 Renaulta iz Austrije. 

SETRA S415 HDH

je stigli su,bio sam jutros gori i vidio...iznutra takoreć novi autobusi (dobro očuvani) a izvanka,blatobrani malo hrđavi ali nista strašno to se lako popravi....

AnteIM

Koga bi ti autobusi zapravo tribali voziti, nisu primjereni za linije prema Zg, a voziti imotske školarce s njima....