AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

travego33

Cetri su prosla a petom se nije uspjela registracija zavrsit pa ce se sutra zavrsit i taj je zlatni..

SETRA S415 HDH

znači istina je....u nedilju mi vozač reka da ce doć u utorak 5 kom,a 4 još idući tjedan valjda....

dado1

Znaci ukupno bi trebalo doci 9 crobuseva.... bome ce sad bot rjesen problem manjka turistickih buseva a i bit ce otvoren put pocetku prijevozu turista,ekskurzija gdje je takoder jako dobra zarada

200D

Gospodo, ovo je velik dan za jednu tvrtku kao što je Autopoduzeće Imotski, tvrtku koja je u par godina prošla katarzu, od puta prema ponoru došla je na put obnove, na staze stare slave i to je uistinu vrijedno svake hvale. Osobno sam skeptik i takav sam bio i prema Autopoduzeću, no uprava me razuvjerila, vođena onom starom dijela, a ne riječi, u tišini je postigla mnogo. Kao imoćanin sam uistinu ponosan na naše Autopoduzeće i želim mu puno prijeđenih kilometara i pune autobuse putnika, još jednom iskrene čestitke!

Done

Postavio sam pitanje ali mi niko nije odgovorio,jesu li to skroz novi ili polovni autobusi,uglavnom čestitke,jer se sa imočanima najviše volim vozit.

im

A  sta  mislis kad je 5 komada i to crobusu

Done

Vidija sam na slikama da su novi,e svaka čast!

dado1

Zna li itko šta je s Neoplanima cityliner n1116 oce li oni skoro u pogon ??

SETRA S415 HDH

jedan vanka stoji a jedan u garaži....neće skoro...čini mi se.

tramvajac 92

Citat: Done  u Lipanj 03, 2014, 18:28:13
Postavio sam pitanje ali mi niko nije odgovorio,jesu li to skroz novi ili polovni autobusi,uglavnom čestitke,jer se sa imočanima najviše volim vozit.

Novi su.

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

MAN 422

Po zlatnog je ekipa danAs otisla za par sati slike na forumu  ce biti preuzima se danas

hochdecker

Maloprije na akzg stigao zlatni crobus rege ZGPP170.

SETRA S415 HDH

Vidin danas da je i crobus  DU 101 xx dobio shemu

dado1

Točno kako je rekao kolega Man 422 jedan po jedan dobijaju shemu.... samo nezz kakvu ce zlatni shemu dobit