AP Varaždin - slike

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 13:59:16

Alex

Alex

Alex

Alex

tomekk

ovom skylineru je nedavno prelakiran cijeli donji dio do prozora s jedne i druge strane, a našao sam i sliku na internetu na kojoj je imao naprijed masku od druge generacije pa me zanima dal netko zna jel možda bus imao kakav sudar?
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

stipe15

Larusovac

Ovi autobusi što su bili u najmu zadrana iz larusa bili su izdrživi ovi steyr-i samo koliko li su km. prošli baš me zanima da li još koji vozi ovako duge relacije.Otkad su otišli iz larusa.

vozac

Više ne voze jer su u Zadru uništeni i sada rade na lokalu

Larusovac

Bili su oni najboli busevi čak su znali po 20 dana biti na terenu a da ne idu u garažu. samo što nisu baš puno bili održavani u garaži samo na cestama su ostajali u kvaru zadnjih mjeseci kad su otišli iz larusa.

tomo

Citat: maky  u Kolovoz 13, 2008, 12:55:49
S ovom zvijeri sam išao u Varaždinske Toplice. Ovo je na kolodvoru u Marofu. Unutra je uređen čisto prigradski. Sjedala nisu loša, ali jedino se mogu pomicati nasloni. Nemaju nikakvih ručki, pepeljara, stolića, mrežica, naslona za noge, a i nešto je manji razmak. No, sve u svemu, autobus je super, pogotovo što se tiče motora. To leti ko ludo  :o

S tim se slažem potpuno 200%... k'o munja je i zato i ja obožavam taj bus - dok MB se pokrene ovaj je već kilometar ispred hehe.... Polet Vinkovci ima 3 takva sa pomičnim sjedalima, i 3 sa statičnim.... Ali puno su mi bolji ti sa pomičnim sjedalima jer su udobnija

EuroTrakker

Pozdrav iz 53nje

EuroTrakker

Pozdrav iz 53nje

stipe15

EuroTrakker

Pozdrav iz 53nje