AP Varaždin - slike

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 13:59:16

Alex

U jednom smjeru.Zato sam se još više šokiral.A znam da je prošle godine za Malinsku bila oko 170 kuna.

tomo

Citat: Alex  u Kolovoz 04, 2010, 21:58:59
U jednom smjeru.Zato sam se još više šokiral.A znam da je prošle godine za Malinsku bila oko 170 kuna.
Izračunaj mi koliko to je kilometara jer od Vinkovaca do Rijeke košta 224,00 u jednom smjeru bez popusta... uz studentski ja platio VK-RI-VK 282,00... džabe..

Tomek

Zahvaljujući tomekku na dojavi ulovio sam danas ovu prekrasnu Setru S315HD u Zagrebu. Gbr 071, izgleda jako očuvana, kao nova

I evo jednog od dva zadnje proizvedena Eurobusa iz 2008.

elvis

Volvo uhvacen u Omisu u petak :)

5AR

Tomek

Volvo 8700 gbr179

Neoplan N216H Jetliner gbr638

Steyr gbr511 i Aabenra Volvo gbr600

tomekk

Špancir bus ;D
642 u novoj shemi:

foto:ap.hr
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Tomek

tomo

179

597

523

568

511

498

485

629

554 za Poreč u 13:30h

638

560

381

392

154

i evo Tomekov se vrnul prema Vž i Čk

tomo

5AR

Shole

TOMO,  jako dobre slike u smislu kadrova i uhvaćenih autobusa!  Sve pohvale. Puno prigradskih koje do sad nismo imali i stvarno je dobro da imamo konačno i njih, ali brate mili, pa čime ti slikaš?  Pa prava šteta je šta ovako dobri kadrovi na ništa ne liče!  Pa šta ti se ruke tresu ili nešto drugo?  Pa sve do jedne su ili mutne ili su autobusi "na zubiće".  Najlošiji aparat iz Lidla za 200kn kojem stavit na automatske postavke će napravit bolje slike.  Mobiteli danas imaju kamere 3.2 mpx, nek imaš godinu dana star pa ima barem 1 pmx.  Ovo kao da su screenovi iz filmova.  Otiđi na dno svog posta i pogledaj ispod sliku koju je stavio 5ar.  Troosovinska Setra 505.  Čovjek slika iz kamiona dok vozi.  Nit može kadar izabrat nit može čekat, opiči na automatskim postavkama i kako ispadne ispadne, a sigurno nema aparat od 10 tisuća kuna (ni taj ti neće pomoć ako neznaš).  A ti hvala bogu imaš više vremena i za poziciju nać i kut i svjetlo.  Daj se malo više potrudi jer je stvarno prava šteta da su slike ovako loše kvalitete kad je sve ostalo za 5.

P.S.  ne stavljaj više od 5 slika u post jer ovo je katastrofa za ljude sa sporim internetom.  Slobodno stavi 3 posta sa po 5 slika umjesto jednog sa 15.

buSHunter795

Pusti čovjeka neka stavlja loše slike, iako te autobuse nemamo, bolje išta nego ništa, kao da su moje od 2mpx više bolje!!

tomo

Objasnio sam na pp u čemu je problem s ovim slikama... I ako te baš zanima imam 3,2mpx i rijetko koja je slikana mobitelom...

Berlingo