AP Varaždin - slike

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 13:59:16

Tomek

tramvajac 92

Ovaj Eurobus (desno, lijevo je Setra 177) izvana i iznutra dobro izgleda, ali jako cvili kad vozi..

Regio za Vratno i Cesticu

Postoji i tabla:

;D ;D ;D ;D

Neke table se viđa samo jednom dnevno, u 1420 kad školarci idu doma..

Kito

Tomek

Moraš nam malo i ove starije mrcine poslikati ;) dok ih se još može vidjeti!

tramvajac 92

Neoplan za Golubovec preko Ivanca. Golubovec je u Krapinsko-zagorskoj županiji, udaljeno od Krapine kojih 14 km prema Lepoglavi..

Dokaz:

Za kraj Domino

Tomek

tramvajac 92

Exluzivno za autobusi.org, 650 (Volvo B7R) sa shemom:

(naravno, djevojka je isto exluziva za naš forum  ;D)

I malo starijih vozila za one koji vole takve stvari

Sa dolaskom nekoliko novih autobusa se stari žuće vrlo malo pojavljuju za razvoz djece u 1420..

seko05

danas u novom marofu sam uocil da i Neoplan ima novu shemu na sebi..nisam stigel poslikat..ako ga ko uoci i snimi nek stavi sliku da malo bplje vidimo

tomekk

Osim Citylinera, shemu je dobio i Domino koji će vjerojatno na kalendar...Nadam se da će ovaj tjedan dobit i Regio..
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

slavek

volvobus

iza vratiju su trebali staviti prozirnu podlogu a ovako malo smeta za oko (iznutra da se vidi van a vani cjela podloga)

tomekk

Ma ne smeta toliko, a i bolje je nego one prozirne folije s "točkicama", Prema viđenom, takve su ljepljene na staklo na svim Volvima 9700 pa su se počele odljepljivat il su se potrgale dok su ovakve pune na 9900 (B-630) i čini mi se da su kvalitetnije  ;)
Meni više upada u oko natpis Varaždin koji ide preko natpisa Cityliner...
RIP Grga

volvobus

bolje da su malo smanjili veličinu loga i taj natpis mogao je kako kažeš malo niže

slavek

tomekk

Citat: volvobus  u Prosinac 12, 2012, 20:39:45
bolje da su malo smanjili veličinu loga i taj natpis mogao je kako kažeš malo niže

Logo je dosta velik, samo je trebao biti za nekih 40 cm pomaknut prema vratima iako je to samo moje mišljenje. Neću se mješat u slavekov posao  :P
RIP Grga

seko05

shema je izvrsna i lepo stoji na oba busa
jos samo  nek stave sheme na "FIATE" :) :)