ZET na Zagrebačkom Velesajmu

Autor Kublach, Rujan 22, 2010, 17:23:55

Kublach

Pozdrav,

Ne pišem puno, ali puno čitam...  ;)

Danas sam bio na Velesajmu zbog ZETa, pa evo par slika.

Ulazeći na Velesajam dočekao me Citelis i dva Daily-ja od toga jedan za invalide (koji se nisam sjetio slikati, i busić) ;D ;D

Krenuvši prema paviljonu 8a gdje se nalazio ZET naletio sam na bus koji je vozio puhački orkestar... (inače meni najdraži...)

U paviljonu 8a prvo što sam ugledao je bio MAN - Avtomontaža, jako dotjeran  buljimir

Malo detalja

Inače, bilo je svega - aparata za validiranje, ATRON uređaja, nagradnih igara...

Nagradne igre su mi bile super jer sam dobio nešto...  ;D ;D
Vrijednosnu kartu.

Bilo je lijepo i nezaboravno.

P.S. Lijepo molim, dragog gospodina, koji je bio uz Citelisa i Daily-je da mi se javi PPom, budući da ga zaboravio tražiti nick...

scorpio

Pozdrav forumu željeznice 8).Svake pohvale Kublach slike su odlične,uživao sam u reportaži kao da sam i sam bio tamo.Svakako bi bilo dobro posjetiti Velesajam,nadam se da ću ga moći posjetiti narednih dana iako mi je radno vrijeme u firmi,tako da sumnjam da ću moći.ATRON sustav uopće ni ne radi kako treba radi traljavo,ali bitno da je tu već slava i dika Zagrebačkog Velesajma.Za ostalo si je ZET stvarno dao truda i zaslužuje svaku hvalu.

P.S.Jel netko možda zna što piše na papiru na ovom Citelisu?

Kublach

Citat: scorpio  u Rujan 22, 2010, 21:38:36P.S.Jel netko možda zna što piše na papiru na ovom Citelisu?
Autobus na stlačeni plin.

Hvala na pozdravima ;)

dean25

Koliko su ti "kredita" dali na vrijednosnoj karti???

Kublach

Citat: dean25  u Rujan 23, 2010, 14:16:50
Koliko su ti "kredita" dali na vrijednosnoj karti???
50 kn + vožnju turističkim busem...  ;D ;D

tramvajac 92

plavi ZET-ov bus volim

http://i166.photobucket.com/albums/u88/manoplan/P9260009.jpg

Hoćuuu tooo! *.*
Kako bi se to moglo nabaviti, a da bude baš ovako u ZET-ovom izdanju, odnosno bojanju? Što mislite, jel bi ZET bio voljan prodavati takve stvarčice?
Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

sokre

Model je Mećka, samo ih nije briga i to nije ništa čudno. A mislim da tu razliku vidimo samo mi sa foruma i još poneki...

A kada smo kod modela, ZET nikada nije imao takve dvovrate. Tko zna odakle su ih iskopali.

Kublach

Citat: sokre  u Rujan 26, 2010, 22:59:28
Model je Mećka, samo ih nije briga i to nije ništa čudno. A mislim da tu razliku vidimo samo mi sa foruma i još poneki...

A kada smo kod modela, ZET nikada nije imao takve dvovrate. Tko zna odakle su ih iskopali.
Citat: drazenb67 na zeljeznice.netda, oko modela buseva doslo je do greške,a inače modeli su prerađeni dosta davno sa onim što se tada nudilo pa ima dosta kompromisa...

421

Citat: sokre  u Rujan 26, 2010, 22:59:28

Mislim da su APD ex 460,461 i 462 bili dvovrati, ak me pamćenje još nekaj služi.

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Majstor

Jesu dvovrati od njih se napravili cabrioleti i oni su O405ST model
Samo mi sudite pošteno !

sokre

Po slici mislim da je niskopodni 405. Takve nismo imali.

Klasični su bili 460-462..

tramvajac 92

conecto

Ja uopće ne kužim svrhu nastupa ZET-a na ZV. Nema se za plaće, rate lizinga i kredita, a što se trebalo postići nastupom na ZV, vjerojatno Holding-direktiva za spašavanje jesenske priredbe koja odavno nije što je nekad bila  ???
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...