AP Varaždin - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 13:59:47

Majstor

dubrava je Herctoursova King Long ima nove rege KR I naravno da nije prodan  bus123
Samo mi sudite pošteno !

sarggy

u garazi viđen jedan od volvija koje je zovko uzeo autobus nema čazmine naljepnice  dali netko zna vise o tomu  bus123

Molim te pojasni post ili brišem!!! Koji Volvo? Kakva Čazma? Kakve to veze ima sa Zovkom?

tomekk

Vjerojatno jedan od eurobuseva koje je Zovko uzeo pa ih kasnije zajedno s agencijom u Koprivnici prodao Čazmi.Mislim da jedan niti nije dobio Čazmine naljepnice(489), a vjerojatno je u Vž na servisu...
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

tomekk

Danas jedna (ne)zgoda prilikom polaska Neoplana Trendlinera (shitlinera) za Poreč.Ne znam kako, al na svu sreću jedan vozač je primjetio pa rekao dvojici kolega koji su išli na liniju da je na autobusu otvoren krovni otvor.Pošto ga nisu uspjeli zatvoriti, usput smo stali u MAN psc-u gdje su nakon 20 min mehaničari konačno uspjeli rjiešiti stvar te smo nastavili dalje.Naravno, bilo je tu putnika koji su već počeli prigovarat, al eto, vozači nisu bili krivi...
Nadam se da se sutra neće vratit u VŽ s Neoplanom Trendlinerom CC :P
RIP Grga

tomekk

Ovih dana (nisam zapamtio sve datume) ukidaju se linije Zagreb-Varaždin s polaskom u 10:15 iz Zagreba i Varaždin-Pula (prometovala samo petkom) s polaskom u 12:00 iz Vž.
Isto tako, od ponedjeljka se ukida Varaždin-Zagreb-Split s polaskom u 11:30 iz Varaždina, odnosno 13:30 iz Zagreba te uz to i polazak iz Splita za Varaždin u 21:30.

Uvode se linija Varaždin-Zagreb s polaskom u 3:30, linija Varaždin-Sv. Ivan Zelina u 14:45 i linija Varaždin-Čakovec s polaskom u 11:00.

To je od onog što sam zapamtio, ako nešto zapamtim dodat ću ili ako neko zna nek napiše.
Za Pulu i Split ne znam dal su trajno ukinute ili će biti kao sezonske...
RIP Grga

tomekk

Možda neki ne znaju, ali na Ap-ovom poligonu zna biti vrlo zanimljivo  ;D

RIP Grga

Majstor

U drgom clipu se vidi MBenz O520 Cito jel taj vozi ?
Samo mi sudite pošteno !

tomekk

Vozi po gradu na gradskim linijama uz Isuzu-e i još pokoji kombi.Imaš njegovih slika u temi AP Varaždin slike  ;)
RIP Grga

tomekk

Prije par mjeseci pisao sam da bi Setri 315 gt hd, gb 504 trebalo pretapecirat sjedala.Ovih dana je to napokon učinjeno, a nadam se da će na red doći i gb 503 čija su sjedala također dosta izlizana i na uglovima ponegdje poderana.Inače, ovo mi se čini jako lijepo i kvalitetno izvedeno  :)
RIP Grga

tomekk

Jedan Volvo 9900 (nisam siguran, al mislim da gb 629 ili moguće čak 630 ako je popravljen, no znam ko zna pa se nadam da će napisat) dobio je shemu Starog grada identičnu onoj na gb 641.
Bio je maloprije parkiran kod praone, očito na čišćenju pa pretpostavljam da se sprema za Poreč pa ako tko ima volje čekat u Zg..
RIP Grga

vozac

Kao i obično tomekk je u pravu, jer se radi o B-630 koji danas popodne isplovljava na dežurstvo.

tomekk

Da, da.Vidio sam ga i danas i super mu stoji shema.Samo se nadam da nisu nikakve posljedice ostale...
Jesu možda pretapecirali iznutra i sjedala il nije bilo oštećenja??
Btw, mogli bi ovi zapadnjački vozači koji put doplovit do metropole, a ne ujutro vozikat neke neproduktivce s 504  ;D ;D
RIP Grga

315 hdh

danas setra 555 imala sudar na moru neznam di tocno  bus123

tomekk

Citat: 315 hdh  u Srpanj 13, 2011, 14:04:01

S obzirom da su troosovinke većinom na VŽ-DU vjerojatno je išla iz Dubrovnika...
RIP Grga

steyr1985

Citat: tomekk  u Srpanj 13, 2011, 14:33:08
Citat: 315 hdh  u Srpanj 13, 2011, 14:04:01

S obzirom da su troosovinke većinom na VŽ-DU vjerojatno je išla iz Dubrovnika...
Između Drvenika i Makarske  prometovala na liniji Dubrovnik Zagreb sa polaskom u 06,oo iz Dubrovnika.  Navodno  da su stigli negog šlepera  i direktno se zapucali  ( a šleper je prije  pokupio mali auto ).