Dobar Dan Svima!

Autor little-perfect-fairy, Studeni 01, 2010, 20:25:27

little-perfect-fairy

Tocno znam kako ti je bilo.. Tako je meni sada! Ja sam zavrsila osnovnu na talijanski i sad sam u talijasnkoj gimnaziji.. I nije da mi se svida, ali pozitivno je sto profesori vijecno kasne po min. 15-20 minuta.. :D ali nas je poprilicno malo, u cijeloj skoli ima 155 ucenika od toga 9 u nasem razredu.. :/ mama mi jos uvijek ne dopusta u prometnu i mislim da ni nece, tako da cu najvjerovatnije odustat od toga.. I razmisljala da upisem fax u italiji ali da polozim vozacki za bus.. To mi nece zabranit!! ;))

Mirta

Izbor struke često ne ovisi o našoj volji. Tada je potrebno pronaći ravnotežu, kompromis  između želja i mogućnosti. Kako? Teško je to reći, svatko mora naći svoj put.
Završila sam gimnaziju  koja daje opće znanje.  Imala sam sreću što me moji nisu sputavali pa sam odabrala studij prema svojim naklonostima. Koliku, shvatila sam tek nakon više godina kada je kolegica na poslu bila kažnjena zbog  ,,neizvršavanja radnih obveza".
Dugo smo razgovarale, a na kraju mi je, sa suzama u očima, rekla: ,,Lako je tebi kad voliš svoj posao."
Tada mi je puklo pred očima. Kako mora biti očajno raditi ono što se ne voli. I tako svaki dan, dugi niz godina, praktički čitav život.

Tebi Mala vilo i Ruskeu želim da u životu nađete neku srednju liniju koja će pomiriti vaše želje i stvarnost.
Nikad ne reci:"Nikad!".

little-perfect-fairy

Hvala ti Mirta od srca.. Ja se nadam da kas zavrsim ovu gimnaziju da cu izabrat ono sto najvise volim i koji cu posao radit sa gustom.. Osim prometne meni je zelja kinezijoloski fakultet.. Ali imam jos vremena za izabrat! Mislila da ipak zavrsim kineziologiju ali i da polozim za bus. To bi mi bilo ostvarenje sna! Sta vi mislite??

Ruske

hvala mirta, ja sam se vec sredio, trebalo je neko vrijeme, al ajde, sad ide punom parom ;D

tramvajac 92

@ little-perfect-fairy
Ako ti je želja studirati kinez. onda idi za tim, samo nadam se da si onda u dobroj fizičkoj kondiciji (100 m preplivati za 1 sekundu, i da unazad 1000 godina u obitelji nitko nije imao nikoju bolest težu od prehlade  ;D) inače ništa od studija. I ja isto razmišljam da položim za bus..

little-perfect-fairy

Hvala!! Koliko ja znam, ja mislim da nitko u mojoj obitelji nije imao neku bolest van granica normale.. A sto se tice kodicije, tog ne fali! Trenirala sam gimnastiku od svoje trece godine do trenaeste kad sam se prebacila na odbojku koju i dan danas intenzivno treniram.. Sljedece godine dolazi i teretana.. :DD

little-perfect-fairy

Imam ja jos 2 godine do vozacke ali u to sam 100% sigurna da cu polozit, kao i za auto.. :DD