Croatia bus - slike

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:15

mate

Cityliner danas na liniji Zupanja - Frankfurt

Tomek

Za Njemačku koliko znam već koju godinu voze samo Translineri SHD, Citylineri 1116 i Starlineri tako da je ovaj vjerojatno u Zagrebu zamijenjen.

mate

Citat: Tomek  u Lipanj 28, 2009, 23:26:03
Za Njemačku koliko znam već koju godinu voze samo Translineri SHD, Citylineri 1116 i Starlineri tako da je ovaj vjerojatno u Zagrebu zamijenjen.

upravo tako...ovaj Cityliner je odvezao samo rutu Zagreb - Zupanja - Zagreb...
iako je bus u sasvim dobrom stanju i mogao bi izdrzati do Njemacke, primjerice Panturist s svojim takvim Citylinerima zna voziti liniju za Zurich... ;)

mate

Danas na liniji Zupanja - Frankfurt

Tomek

28.6. na autocesti ZG-KA

5AR

ZG-0025-CB   ... i ja sam morao kočit... :P

sarggy

lepo se je lik zapelal s busom :-\

Tomek

Prvo treba reći njihovu novost koju sam danas vidio..
Naime, Croatia bus se pojačao, vratili su Neoplan Transliner N316H sa posudbe iz AP Imotskog, skinuli mu naprijed onaj ogavan natpis Autopoduzeče Z Imotski i već je danas bio na liniji za Hum na Sutli.

Zagreb - Dubrovnik
ZG-0011-CB

Zagreb-Zurich
ZG-0012-CB

Vukovar-Lausanne
ZG-0008-CB

Zagreb-Ulm-Stuttgart
ZG-0022-CB

Pogled na perone 5xx na AKZ, Cityliner N1116 od Croatie busa predvodi krdo Setri na polasku za Njemačku

mate

Cityliner ZG-494-MV danas na liniji Tuzla - Pula

5AR

Tomek

Svaku večer neumorni radnik Starliner 0032 kreće na liniji Zagreb-Beč

Danas pak za Murter na noćnoj liniji Cityliner 0021

Još viđen na liniji za Rovinj Transliner 0015 koji je tamo zamjenio O404RHD koje sam viđao zadnjih dana na toj liniji

Tomek

Jučer u Zagrebu

MB Vito

Trnasliner 0030 krenuo jučer ujutro za Bašku -- pogledajte stražnje registracije

U Zadru Cityliner H gbr488

S315HD

O404RHD gbr503

tomo

ZG-9404-V
ZG-0004-CB
ZG-5728-E

5AR

Berlingo

Vidim da je 490 svaki dan na liniji Zagreb-Novi Vinodolski.Ovo je od petka ujutro.