Gradske linije 1 - 9

Autor NP-549, Svibanj 05, 2010, 21:23:37

Shole

Godinu dana je vijeće mudraca mozgalo (ako ima čime) da bi došlo do rješenja koje smo mi predložili 3 dana nakon uvođenja linije !!!

ikar

Vozni red subotom na 7/7a se promjenio od danas a voznog reda nigdje!!!

Boki651

Ma daj, a kako voze, je znaš možda, jer u 18:35 moram u Kraljevicu sa 29, a ne znam kad vozi. BTW da li uopće ide 29 za Kraljevicu, jer je bura.

Sorry na drugom dijelu u obliku OFF-a ali kad pitam da pitam sve na jednom mjestu.

Boki651

29 vozio redovno do Kraljevice, bez većih poteškoća.

tramvajac 92

A zašto na karti nema linije 8A? Doduše nema ni 8-ice kroz Kampus..

Shole

A čuj, treba to update-at, puno je to posla.  Pusti to, nije to tako ni bitno, imamo mi po čekaonicama i po internetu vozni red koji više ne važi pa nikom ništa.
Nek ljudi čekaju, niš im neće bit:

ikar

Citat: Boki651  u Siječanj 22, 2011, 16:04:32
BTW da li uopće ide 29 za Kraljevicu, jer je bura.

Ako je magistrala zatvorena od Bakar 2 (istočni izlaz iz Bakra) onda se vozi Meja-Hreljin-Križišće-Kraljevica i dalje redovnom trasom.

Ako je zatvoreno od Bakar 1, vozi se preko Škrljeva, Krasice i Praputnjaka i dalje kao i u slučaju 1.

Boki651

Aha, tnx, dobro da nije bilo tako, jer bih zakasnio na posao sigurno.

ikar

Od ponedjeljka 8ca novom trasom - Trsat-Kampus-KBC-Bulevard-Torpedo. Nisam oduševljen sa jednim dijelom voznog reda. (Torpedo ujutro 7.15, 7.45  škola ništa :P), a i s Bulevarda u grad dolaze autobusi ujutro oko 6:50 i onda slijedeći tek oko 7:30.

6ca mjenja raspored radnim danom. U jutarnjem prekidu je bus više!  good_boy

Shole

Hmmm, opet neko čita forum što se tiče linije 6.   Šteta što ne čitaju i za liniju 8 pa da konačno skuže u koje vrijeme su potrebni polasci s Bulevarda za grad.  Doduše ovo za školu i nije neka najbitnija linija na svijetu - šta je takav problem prošetat od Piramide ili od Dispanzera do gimnazije!?

ikar

Gledam novi VR linije 1B - jutro do Trsata, sve ok, ali nemogu se otet dojmu da je popodne jedan polazak premješten (17.10 na 16.50) samo da se vozaču ne plaća pauza na kraju smjene... A koliko vidim ni jutarnja neće imat pauzu = dnevna ušteda od jednog sata na satima rada.

NP-549

Jel barem pauza kod Towera pa da može čovjek ić jest, il je na Strmici ?

ikar

Citat: NP-549  u Siječanj 29, 2011, 12:44:15
Jel barem pauza kod Towera pa da može čovjek ić jest, il je na Strmici ?

Naravno da je na Strmici  ;)

Shole

A što možeš očekivat od naše Tehnologije ako ne gluposti svjetskih razmjera.  Dobro da nije pauza negdje na pola linije npr u Kontuševoj ulici pa da sa ljudima čekaš pola sata. Ne, nemojte se čuditi, to uopće nebi bilo prvi puta.  Na liniji 8 se tako radi. Korekcija voznog reda je na pola trase !!!

Bože mili ko nama piše vozne redove i tablice smjena  >hammer< buljimir.  Kad će više i to doć na red da se počisti

ikar

Još jedna budalaština je da 8A radi korekciju na stanici Kampus 1 (onoj nasuprot groblja). Baš me zanima koliko se korisnika ukrcalo tamo, a koliko na slijedećoj stanici. Čemu onda ta linija kada ne služi studentima i kad idu u grad pješače do stanice 2ke?