Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

zvone16

Nije 590 sigurno mjenjao jer on je tada na drugom djelu grada jer je 605 neispravan pa sole vozi 590 znam da je crni branik onaj naprijed na tom su 240
ZvoneXp

ikar

Opet si vidio isto kao i 671 bez grafita?

Vidio sam i ja da je išo 590 al očito mi nećeš vjerovat!

little-perfect-fairy

Nema teorije da nije bio 590.  Ja sam ga svojim ocima vidjela na Delti !  Ja sam bila u to vrijeme na delti čekala svoj bus..  >hammer< >hammer<

Shole

Ponovo Zvone16 sa svojim teorijama. Ajde si kupi naočale, molim te lijepo.

Ruske

i ponovno vi sa vasim vrijedanjima...

koliko puta se nekome ucini nesto sta mozda nije tako - pa sta je to razlog da ga se potkopava i vrijeda ovako???

Shole

Uvijek jedni te isti valjaju iste gluposti. Kao da moraju taj dan nešto napisat. A taman da i nije fulao, kog uopće briga šta je 608 umjesto 694 i SU240 umjesto 610. Davno smo razjasnili da nas ne interesiraju više te klasične zamjena autobusa

Ruske

a jbg istina...

ima ljudi koji pisu 600 na 9, isto nas ne zanima to...serija 600...    se sad smatra kao gradskom posto je cesto u gradu

kico101

Zanima nas kada na minibus liniji vozi solo, jer to nije uobičajeno.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

Eto, danas je 662 na 9ki.

djuro

Eto, danas je 651 na 1ici

jesrib

vidim da večina novih buseva u gradskom saobračaju nema ugrađenu klimu, kako izdržite ljeti?
kvalitetno odrađen posao traži kvalitetne uslove rada!

Shole

Ne većina nego praktički nijedan nema.  Samo 10 zadnjih Citara ima klimu, s tim da su pola ovog ljeta stajali u garaži zbog drugih problema.  U starim autobusima vrućina nije problem, ali praktički neizdrživo je u autobusima novijih godišta 2005. na ovamo, jer su projektirani za klimu, a idioti ju nisu naručili

Ruske

u conectu je dobro, zahvaljujuci velikim kliznim prozorima...jedino ugudaj pokvare babe kojima je na +35 hladno i zele da se zatvore prozori...jednom je jedna starija gospoda zatvorila zadnja 2 prozora sa lijeve strane, zadnji prozor sa desne i ona 2 okrugla otvora za zrak iza...gospodi hladno, jelte? a nama se cijedi znoj sa lica

Shole

Conecto je možda dobar iza, ali naprijed za vozača je KATASTROFA.  Plafon je jako nisko i to je najveći problem

jesrib

pa to je najgore po zdravlje vozača!!! prvo se preznojiš i onda te uhvati promaja! i dalje se vodstvo firme čudi zasto momci idu u jesen/zima/prolječe na bolovanje... neka izbace (samo preko ljeta) klimu iz kancelarija i nek "normalno" rade svoj posao. samo neka bude fer porazdjela, kako nami-tako njima!
kvalitetno odrađen posao traži kvalitetne uslove rada!