Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

Shole

E kad bi to bilo tako.  Bitno da oni sad imaju upaljeno grijanje na full, a tebe zove na mobitel zašto nisi ugasio bus na okretištu nakon 2 minute.  E čuješ, ugasit ću ga istog trena kad vi ugasite grijanje po kancelarijama.  Samo se gleda di bi se uštedilo na vozačevim leđima, a nek Smojver malo pogleda kolko kancelarija ima centralno grijanje i klimu na full i istovremeno otvorene prozore.
To naravno nije važno.

jesrib

dobar gazda je onaj gazda u kome vidi vozač uzor! ako ga vidim da stedi, stedi ču i ja. ako je dobar do mene, ja ču biti jos bolji do njega/firme. to nije problem kad gazda shvati da smo zajedno u tome, problem je u onome gazdi koji neshvača i samo traži...
kvalitetno odrađen posao traži kvalitetne uslove rada!

daMassa

Pa Sole, reci onda Smojveru da nije fer ;) Kazes ti, kaze jos netko, kaze njih 5 pa 10 pa 100 i na kraju svih 300 i koliko vozaca ima. Nemoze 1 protiv mase, ako je masa slozna...

Shole

zadnji dio tvoje rečenice je najbitniji

MB Citaro

Stvar je u tome što naprimjer od 400 vozača možda ima 30-ak onih koji bi se složili za neki prosvjed, a isto tako među 400 vozača ima i onih koji sline i uvlače se kod Smokija

jesrib

kvalitetno odrađen posao traži kvalitetne uslove rada.
kvalitetno odrađen posao traži kvalitetne uslove rada!

daMassa

Eh kvragu onda, mislio sam da ste mozda svi ekipa, ok ili ne bas svi jer je ipak to nemoguce, ali ono velika vecina. Eh svugdje fali te sloznosti...

Nego meni nije jasno kad ste pricali da nisu naruceni autobusi s klimom, a projektirani su za klimu. Kolko ja znam autobus narucivat idu glavonje iz Rijeke i nekoliko iz Autotroleja i bas ti iz grada Rijeke da se nisu slozili za klimu koja povecava cijenu. E sad ono sto meni nije tu jasno je to: sta ovi iz grada Rijeke imaju rec ne klima kad se ocito ne razumiju u danasnju tehnologiju, nego samo gledaju kako ustedit, a dobit sto vise kola. Zasto ne stede na svojim sluzbenim autima...

kico101

Malo smo zastranili u OT. Molim raspravu nastaviti pod Razno. Hvala.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

da završim:  Nekakv Ćirov kum, ili what ever, je trebao dobit posao naknadne ugradnje klima uređaja

kico101

Ne mogu više gledat onaj jadni 103 na 3A. Ako se već ne može stavit nešto tipa 108-112, bolje nemojte ništa, jer je ovo neozbiljno. 108 na 8,109 na 3. Dvojka puca po šavovima s Conectima ( viđen 652 ), a ni na 6 nije ništa bolje. Zar baš nitko nema osjećaja da kada je vani ovakav krasan dan ( a prognoze se očito prate ) ima puno više ljudi, nego kada je kiša. Razbijajmo ove jadne autobuse! Valjda će doć novi. >hammer<
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

shef

Jel opet solo na 32 kao jučer ujutro? Ako jest, neka me netko ubije...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

amalok.95

to što rade ja katastrofa mislim staviti solo autobuse na 1 i 6 stvarno nije dobra ideja na 1-ici nije dobro zbog Tavera a na 6 na valja jer nedjeljom studenti idu nazad u dom i sve je krcato a kamoli 32 ta je linija svaki dan prepuna ljudin stoje i u monotralima a kamoli da ne govorim za solo autobuse >hammer<

daMassa

@Shef: Da 32 je vozila solo, ali je imala i dva monotrala, inace budu svi solo...

Ruske

danas frend gledao ovako  :o :o :o kad je vidio 607 na 7ici...hahah, nama vise to nije novost, ali frend nije mogao vjerovati ;D

ikar

Danas 109 na liniji 9, a 103 na 1B... Ako je već i bio 109 ujutro neispravan, sigurno se nije nikako mogla organizirat zamjena...