Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

little-perfect-fairy

Evo danas idem 2x na liniju 11 sa delte i oba puta je stao na fiumari (mrtvi kanal) da li je to nes novo? Do sad nije stajao tamo..

5AR

Citat: little-perfect-fairy  u Veljača 07, 2011, 22:19:20
Evo danas idem 2x na liniju 11 sa delte i oba puta je stao na fiumari (mrtvi kanal) da li je to nes novo? Do sad nije stajao tamo..
Prošli se tjedan neki stariji gospodin bunio na Radio Rijeci da im 11 ide sa delte i tek staje kod Slavice (mislim) da šta ne bi mogla stat i na Fiumari. Možda su im udovoljili?

ikar

Citat: 5AR  u Veljača 07, 2011, 22:37:46
Citat: little-perfect-fairy  u Veljača 07, 2011, 22:19:20
Prošli se tjedan neki stariji gospodin bunio na Radio Rijeci da im 11 ide sa delte i tek staje kod Slavice (mislim) da šta ne bi mogla stat i na Fiumari. Možda su im udovoljili?

Nigdje nisam vidio obavijest, moguće je i da se vozač zaj... Pa ko zna ko staje tamo a ko ne  ;D   U svakom slučaju, bolje stat na stanici više nego falit jednu  :)

little-perfect-fairy

To mi je danas bilo potpuno novo.. Stao je 687 u 1430 i 692 u 2115.. Ja ipak mislim da to nije slucajnost! Mozda su promijenili ali stvarno, kako kazes, nigdje obavijesti!

Shole

a MATULJI koji ne staju od Delte do Žabice to nema veze.  Svaka pizda ima pravo zvat i njurgat zašto ovo zašto ono i odma se udovoljava, a kad vozači iznesu neki konstruktivni prijedlog onda dobiješ  "šta to tebe briga, tvoje je da voziš"

MAKI

bolje da 22-30 stave da stane tamo nego 11.Sasvim je OK da staje na Slavici.Valjda se nekoj babi neda pješačit preko Korza do Slavice
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Boki651

Danas na 1 dva solo busa, bilo je oko 17h (šta već od 17h stupa zamjena kola?), i naravno 1 i 1a voze se jedan za drugim, ništa novo po tom pitanju.

ikar

Citat: Boki651  u Veljača 08, 2011, 18:55:14
Danas na 1 dva solo busa, bilo je oko 17h (šta već od 17h stupa zamjena kola?), i naravno 1 i 1a voze se jedan za drugim, ništa novo po tom pitanju.

Plan je prvo 1ce od 17 sati, (Solo za 5cu parkiraju vozači prekidnih po završetku na JT), oko 20.30h se mjenja 4.VR 7ce (24.05 sa Pehlina u Garažu) i iza 21 sati 5ce. (pričuve vraćaju monotrale u garažu). Ako se još u to umiješa neka druga zamjena zbog kvara, znaju i prigradski vozači u pauzama između vožnji uskakat i mjenjat buseve.

kico101

Ima li netko ( Ikar? ;) ) volje izračunati koliko je dnevno praznih kilometara na ovim letećim izmjenama monotral/solo, pa da vidimo u grubo kolika je stvarna ušteda sa ovim postupkom ( dodaci vozačima za monotrale su, mislim, ipak manje financijsko opterećenje ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

Računaj da je svaka izmjena u gradu 1km. Na liniji 1 se mjenjaju 3 sigurno (nisam siguran za ovog što se povlači u garažu u 19.40). Linija 5 isto 3 ili 4 (neznam mjenja li se ovaj što se povlači u 22 u garažu) + 1 na liniji 7. Sve skupa 7 kilometara sigurno, a lako moguće da i 9!

kico101

Samo kilometar? Ove izmjene koje vidim na Plumbumu, gdje solo Conecto prazan vozi do Plumbuma i tamo preuzima putnike sa monotrala koji se prazan vraća u garažu. Samo to je već 4 prazna kilometra.  ???
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Boki651

Maloprije došao neki SU 220 u Ćićarijsku, nisam uspio otkrit garažni broj, je on cijeli dan na liniji, ili je to neka izmjena?

Klanaman

Citat: little-perfect-fairy  u Veljača 07, 2011, 23:11:57
To mi je danas bilo potpuno novo.. Stao je 687 u 1430 i 692 u 2115.. Ja ipak mislim da to nije slucajnost! Mozda su promijenili ali stvarno, kako kazes, nigdje obavijesti!
Predlažam novu liniju: 114 ili 411 Rijeka-Kozala-Brašćine-Drenova-Lokva... ;D

BARCODE

Samo ti predlaži na tome će i ostati predlaže se to moj prijatelju već godinama.
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

ikar

Citat: kico101  u Veljača 08, 2011, 21:35:29
Samo kilometar? Ove izmjene koje vidim na Plumbumu, gdje solo Conecto prazan vozi do Plumbuma i tamo preuzima putnike sa monotrala koji se prazan vraća u garažu. Samo to je već 4 prazna kilometra.  ???

Vidiš to neznam! Ja sam pred dva tjedna vidio kako se jedna 1ca mjenja na Fiumari... A kao na Plumbumu će se prekrcat jer je zadnja stanica da ljude ne jebemo :D  A ono svi sjede u busu... Bravo maestro!