Svasta

Autor man134, Prosinac 15, 2007, 14:13:17

shef

Ovo je postalo ko prijelazni rok u nogometu. Nadam se da smo dobili kvalitetno pojačanje za malo para...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

manoplan

Citat: shef  u Siječanj 25, 2011, 06:49:58
Ovo je postalo ko prijelazni rok u nogometu. Nadam se da smo dobili kvalitetno pojačanje za malo para...
Još da nam je pojačati momčad sa ovim ''kilometrom'' na poziciji lijevog smetala, gdje bi nam bio kraj!?
To su igrači koji pune tribine i povećavaju posjećenost na forumima, pardon, tribinama. Izvrstan dribler, ali za njega nemamo novaca. Ipak smo mi amateri, a on je profi.  ;)

tomekk

Vjerojatno smo sami krivi šta je pala posjećenost, tj moderatori su krivi jer nisu dali tiskat vizitke, a lijepo sam im rekao....Još jedna stvar je što su na našem forumu svi izgleda niski pa ne mogu doseći svakog vozača i povući ga za rukav(mogli bi možda kišobranima, al na žalost naši su sa onim teleskopskim drškama).Svejedno, sad znamo za ubuduće da se na greškama uči  :D
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

manoplan

Ma ne trebaju nama vizitke i slična preseravanja. Pogotovo vući nekoga za rukav i moliti da dođe na forum. Onaj tko treba znati, zna da je forum tu i prati ga.
Čumez koji smo imali sa slikama je donekle stavljen pod kontrolu, a na forumu ne mora biti 50 000 postova dnevno jer to ne donosi kvalitetu. Provjereno. :)

Bari

Obavezno pogledati  ;)
KREPAT MA NE MOLAT !

MATEOTOURS

Koji je motor u ivecu???

Bari

Iveco je 65-15 ali to nije vazno jer se lijepo vidi kako u leru leti nizbrdo. Ovdje je jedan vozac iz Peveca na taj sistem dosao na nekih 142. Provjereno.
KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

Za buduće šofere  ;D
KREPAT MA NE MOLAT !

Mirta

Koji je auto na slici?
Nikad ne reci:"Nikad!".

hochdecker

Mirta

Ne znam koliko poznajete Iveco turbo daily.
Ovo je snimljeno kad je prazan. Nije ga lako voziti, ali s dobrim gumama ide.

Ali spustiti ga nizbrdo još je gore.

(Uz pomoć kolege iz Rijeke.)

Mirta

Citat: telige  u Veljača 26, 2011, 09:12:57
Ja također tipujem na cordobu, ona linija  koja se pojavila prva na tržištu, npr. 1997
Bravo dečki! Auto ste prepoznali, a evo i dokaza:

(naravno, uz pomoć kolege iz Rijeke)

Mirta

Predivna ideja za predivnu reklamu.

Bari

Pogledajte što su napravili nogometaši Borussije iz Dortmunda  ;D

http://sportski.net.hr/videosport/page/2011/03/03/0433006.html
KREPAT MA NE MOLAT !

miky

Svaka im čast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!