Gradske linije 1 - 9

Autor NP-549, Svibanj 05, 2010, 21:23:37

Shole

Zanemarimo ostale linije, ali ruku na srce, s obzirom kolko ima polazaka i kolka joj je frekventnost, linija 8 bi komotno mogla imat vozni red na lakopamtljiva vremena ko prigradske, a ne da ide u 14, 29, 59 i te fore.  Pa nije to linija 2 ili 6.

Shole

Predmetni sastanak održan je 28.siječnja u službenim prostorijama KD Autotrolej. Ispred Vijeća Mjesnog odbora bili su predsjednik Vijeća Milan Lukša i tajnik Marjan Srdoč, a ispred  KD Autotrolej ravnatelj odjela optimalizacije prometa Robert Mrčić. Na sastanku su predstavnici Mjesnog odbora elaborirali zahtjeve građana i predložili odgovarajuće izmjene voznog reda i trase linije 8. odnosno 8A. Zaključeno da će Autotrolej u roku od desetak dana razmotriti izložene zahtjeve i prijedloge te dati odgovor

Sad sam tek vidio tko je bio prisutan od strane Autotroleja.  Onda će sigurno bit poboljšanja, mogu bit bez brige. Dotični nezna ni tko mu glavu nosi, a kamoli kamo koja linija vozi.

ikar

Po mojoj "laičkoj" procjeni, sve linije koje idu rjeđe od 3 polaska na sat morale bi imati polaske na okruglim vremenima!

Shole

Zašto 3 ?  Sve šta ide 1-6 puta u sat vremena se može staviti na okrugla vremena.

ikar

I to, iako bi za naše inžinjere i ovo prvo bilo SF...

MAKI

Citat: Shole  u Veljača 07, 2011, 19:52:41
Zanemarimo ostale linije, ali ruku na srce, s obzirom kolko ima polazaka i kolka joj je frekventnost, linija 8 bi komotno mogla imat vozni red na lakopamtljiva vremena ko prigradske, a ne da ide u 14, 29, 59 i te fore.  Pa nije to linija 2 ili 6.

Pa Imala ga je prije dok nije prešla kroz Kampus.Imala je 20 ili 50 ili npr 13:00-Šta su morali filozofirati ko s  dvojkom ili šesticom ili jedinicom.
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

ikar

Nije mi jasno zašto grad nebi na ovoj lokaciji na Srdočima napravio okretište? Linija 2 bi tada mogla prometovati istom trasom u polasku i povratku. (Bez da ljudi za stanicu Blečići sjede u busu na zadnjoj stanici, a i olakšalo bi se vozaču kojega stalno pitaju kad ide...)

Shole

jel to poslije plodina u smjeru zapada ?

ikar

Odmah iza Plodina. Trebalo bi nasipat jedan dio i ok bi bilo!

MAKI

Ali ne vidim zasto bi ljudi tu jednu stanicu isli sa busom kad mogu polako pjesice.
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Shole

Daj ne filozofiraj mali, nemaš pojma uopće o čem se priča

Ruske

i opet se vrijeda...do kad?

sta je krivo on rekao? iznesao svoje misljenje, a zbog toga jer je "mali" i jer mozda ne razmislja kao vi stariji od 40-50-60 ne znaci da ga se mora pokopavati...

i sad MOLIM VAS opet pobrisite post, posto cim se pobunim odmah nestaje post...ostajem pri svojem misljenju da se ovdje zele zataskivati neke situacije (bile to od autotroleja pogreske ili odredeni postupci nekih forumasa)

sejvat cu ovu poruku i postati ju koliko god puta potrebno dok SHOLE ne odgovori i dok malo ljudi ne vidi ovo...

hvala

ikar

Otkada si se zakačio sa kolegom Sholetom ti samo istjeruješ neku pravdu po forumu. Što to nisi prije radio? Sve to mene podsjeća na plač nedoraslog dečkića kome su uzeli igračku... Ako ti se prosvjeduje, slobodno se priključi gomili na Gornjem Gradu ili tu bliže na Mostu branitelja, ko zna možda te i policija opameti kad mi nemožemo. Na mom forumu (a vjerujem da tako misle i većina ljudi koji su tu od samog početka 2006. god.) prosvjede nećeš održavat!!!

BTW - I otkad je filozof, filozofiraš itd. uvreda?

Shole

Čovjek je iznio genijalan prijedlog za okretišta Srdoči koje bi rješilo praktički pa sve probleme.  Linija nebi više bila kružna,  stanica Blečići nebi više bila tek u povratku pa moraš čekat u busu par minuta da dođeš doma, i cijeli ovaj dio iznad i zapadno od Plodina bi dobio stanicu koju sad nema.  Da ne kažem da bi vozači konačno imali malo mira na pravom okretištu.  I onda se javi sa komentarom najprije neko ko uopće nezna o čem se priča, jer da zna nebi napisao "nek idu pješke", i onda šećer na kraju javlja se stručnjak koji uopće ne piše o temi nego glumi odvjetnika.  Odi ti malo na hlađenje 10-ak dana pa ubuduće razmisli prije nego zineš.

A iako nisam dužan tebi ni bilo kome objašnjavat zašto je nešto obrisano, obrisano je zato jer se u CRNOJ KRONICI razvukla rasprava od stranice i pol koja nema veze sa temom, tj nema veze s ničim i sve je obrisano, a ne samo tvoji postovi.

BARCODE

Prijedlog za okretište mi se sviđa. Samo mislim da bi to morao vidjeti netko iz grada,MZ Srdoči i Autotroleja. Zatim bi trebalo provjeriti čije je to zemljište i koliko bi to financijski izišlo, ako zemljište nije privatno pa vlasnik udari cjenu da može do kraja života dobro živjeti od prodaje.
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.