Gradske linije 1 - 9

Autor NP-549, Svibanj 05, 2010, 21:23:37

Shole

Ma znamo mi jako dobro da neće bit ništa od toga, samo smo malo prokomentirali jedan stvarno kvalitetni prijedlog.  A i pitanje je kakvi su uopće planovi sa onom fucking C233 zvanom čežnja, i kako će se ona odrazit na JGP u zapadnom dijelu grada

nukleusri

Kratki offtopic nadam se da će biti toleriran, na ovaj post ne dajem daljnje komentare

Citat: ikar  u Veljača 25, 2011, 10:41:42
Otkada si se zakačio sa kolegom Sholetom ti samo istjeruješ neku pravdu po forumu. Što to nisi prije radio? Sve to mene podsjeća na plač nedoraslog dečkića kome su uzeli igračku... Ako ti se prosvjeduje, slobodno se priključi gomili na Gornjem Gradu ili tu bliže na Mostu branitelja, ko zna možda te i policija opameti kad mi nemožemo. Na mom forumu (a vjerujem da tako misle i većina ljudi koji su tu od samog početka 2006. god.) prosvjede nećeš održavat!!!

BTW - I otkad je filozof, filozofiraš itd. uvreda?

Potpis - nisu Shole i ikar (zajedno s ostalim 'neproblematičnim' članovima) krivi što neki ljudi slabo (ili nikako) informirani i što pišu totalno irelevantne, nepismene i nejasne postove, ne mora se na svaku loptu reagirati i komentirati ;). Filozofi najčešće sami isprovociraju ono što im se dogodi i ono što im se kaže... kako to da ima puno starih i novih članova s kojima nema nikakvih problema?
Mi smo sami protiv svih, a oni nikog se ne boje

Shole

Citat: nukleusri  u Veljača 26, 2011, 17:44:30
Filozofi najčešće sami isprovociraju ono što im se dogodi i ono što im se kaže... kako to da ima puno starih i novih članova s kojima nema nikakvih problema?

Pametnome dosta.

I samo da znate, više se uopće neće dozvoljavati pisanje gluposti. Odma će to bit sasječeno u korjenu. Kom ne paše nek slobodno digne sidro. Ljudi koji su ovdje na forumu 5 godina, koji imaju Autotrolej u malom prstu, oni si mogu dozvolit komentiranje, a ne vi koji mislite da ste boga za muda uhvatili, a nemate pojma o ničemu.  Izvolite si napravit svoj vlastiti forum pa tamo pišite do mile volje o tome kako je 717 na liniji 6 i trpanje 8 milijona slika dnevno. Na ovom nećete sigurno. DA, ovo je privatni forum !

kico101

Danas u 18,15 viđen cicimici na 1B kod Towera sa valjda preko 30 ljudi unutra. Svjetlo se nije vidjelo koliko je bil natrpan. Znam da je kriza, ali da li nekome padne ponekad na pamet da bi ova linija između 16 i 21 mogla imati koji polazak više ( uzimajući u obzir da se krug u rikverc može napraviti za pol ure ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

odgovor ti je u temi PRIGRADSKE LINIJE

izet

U zadnje vrijeme često viđam prigradske autobuse na gradskim linijama. Npr. 412, 470 i unutra gužva za poluditi, pa što je problem poslati "harmoniku"?  Razumijem da voze prigradski zbog nedostatka gradskih autobusa, ali kad je gužva onda se stvarno može poslati "harmonika"...

kico101

Možda sam propustio na Forumu pročitati da linija 9  vozi kružno kroz Sveti Kuzam. Barem tako kaže interaktivni plan grada na službenim gradskim web stranicama:

Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

Danas se očekuje jedna dugoočekivana vijest o izmjeni linije  ;D

mivano

Citat: ikar  u Ožujak 18, 2011, 11:22:53
jedan forumaš će biti jako sretan...

Mirta

Citat: mivano  u Ožujak 18, 2011, 12:51:34
Citat: ikar  u Ožujak 18, 2011, 11:22:53
jedan forumaš će biti jako sretan...

Mislim da će ga danas trefiti kap od veselja!  8-8

http://www.autotrolej.hr/default.asp
Nikad ne reci:"Nikad!".

ikar

Citat:Vozni red linije 2A nije se mijenjao.

Saga o voznim redovima se nastavlja! Nakon što su sredili 2ku 2a će biti sranje! Kad će više ta tehnologija prometa past godinu? Po meni su već trebali odavno... (Ma što ja znam, ja sam običan student na putu obrazovanja za ing. pomorskog prometa...)

Kako oni misle da će se stizat vozni red, koji se i sada jedva stiže; a trasa će biti opterećenija i duža! A po staroj trasi je vozač imao službene pauze od 3 minute po VR-u... Blago vozaču koji će u ponedjeljak sjediti bez odmora od 6 do 14. A moglo se samo staviti korekciju na JT i uštediti 5-6-7 minuta bespotrebnog kruženja. Čudi me kad već kruži po Piramidi da neide ko 6ca oko Školjića, jer ipak je to privatna linija Autotrolejevih djelatnika iz kancelarija koji su već negodovali da "neće valjati kad ide kroz grad"

ikar

Citat: ikar  u Ožujak 18, 2011, 16:42:59
Čudi me kad već kruži po Piramidi da neide ko 6ca oko Školjića, jer ipak je to privatna linija Autotrolejevih djelatnika iz kancelarija koji su već negodovali da "neće valjati kad ide kroz grad"

Haha, malo sam previdio i naknadnim čitanjem utvrdio da se ipak vrti ko 6ca :D  Ajmo, tajnice i pravnice i ostali službenici/ce još samo trebati si napisati vozni red  :-X

Jean

Citat: kico101  u Ožujak 02, 2011, 20:24:04
Možda sam propustio na Forumu pročitati da linija 9  vozi kružno kroz Sveti Kuzam. Barem tako kaže interaktivni plan grada na službenim gradskim web stranicama:

http://i583.photobucket.com/albums/ss278/pecine/autobusi/Linija9.png

Zamišljeno je da devetka zbilja vozi kružno taj dio na Svetom Kuzmu. Kažem zamišljeno jer u praksi vozači ne rade taj krug, nego na uobičajenom mjestu okreću Kaćamalija, čekaju polazno vrijeme i istim putem idu natrag. Barem je tako bilo prošli petak predvečer i subotu poslijepodne. A na ovom komadiću ceste koji ide paralelno s prugom (donji dio trokuta) čak je postavljena i tabla stajališta, ali kako je ulica dvosmjerna a na sjevernoj strani su parkirana neka teretna vozila, uopće se ne čudim vozačima da se tuda ne guraj s minibusima.

ikar

Nije zamišljeno da minibus ide onuda. To je greška na karti. A tabla je ostala od pred 3-4 godine kada je zatvorena bila cesta od Draga Brig do Sv. Kuzma. Tada su autobusi ulazili unutra sa strane Škrljeva i radili taj đir.

NP-549

Tad nije bilo tabele.  Na sadašnjoj lijepo piše  9 Martina Kontuša.