Slike iz 2011.

Autor NP-549, Siječanj 01, 2011, 21:07:11

Mirta

Stari MAN u subotu na dvojci. Brena je kriva! I da, bilo je skoro u svakom busu kontrole. Novost?

Nikad ne reci:"Nikad!".

Mirta

A sta bi bio Riječki karneval bez njega?

Slučajno naišao 697.

Jedan koji je nažalost završio u crnoj kronici.

I jedna iznimno loša. 496 na 1A. Viđen je i 624, znač još jedan fali, ali prviput ove godine zglobni na 1A!

Krpan

Školjić

500

610

671 obilazi neko neidentificirano maškarantsko vozilo

694

705

5AR

Mirta

Kad su došli novi klinci su ih obožavali. Klincima danas prođe i 40-a, ali i nakon toliko godina klinci ih i dalje vole.
412

470

NP-549

Teško je sad prognozirat jer vjerovatno ni tada nisu mogli znat što znaju sada, ali ja ipak mislim da Citari 714-723 neće doživit 2038. godinu na ulicama Rijeke.

Pjesma za autora ovih slika :

U jednom stihu kaže:  "Dvi hiljade i druge sve bit će automatik" !  Eto nam i 2011. a mi i dandanas vozimo autobuse koji su došli skoro pa kad i pjesma.   (pjesma iz 1975.  a  412 iz 1980.)

5AR

470

616

616 i 678

592 i 634

634

683

689

693

nidi

Samo bih želio pohvaliti autotrolej kao i vozače jer su vam busevi očuvani i stvarno odlično izgledaju! ;)
*****  V     O      L       V       O   *****

Mirta

ikar

Citat: 5AR  u Ožujak 12, 2011, 23:34:04
616

Zašto je ovaj ovdje kad je okretište u Marčeljima moglo bi biti pitanje od nekog šefa... Zato jer okretište u Marčeljima ne zadovoljava ničemu i opasno je po sigurnost prometa! Kada ćemo više poduzet nešto u vezi okretišta Marčelji i Garići. (A nisu ni bolja Saršoni, ni Mavri, ni Vozišće) Trebala bi se i općina Viškovo aktivirat, ipak se zna da nije siromašna...

NP-549

Niti jedno okretište u Općini Viškovo ne zadovoljava ni minimalne uvjete. 

BRNČIĆI - katastrofa - jako tijesno, moraš vozit u rikverc (suprotno zakonu)
MAVRI - donekle OK ako nema parkiranih auta, ali to je isto koda očekujete praznu žutu traku kod Slavice
MARČELJI - katastrofa - usko, nepregledno, na glavnoj cesti. Rikverc.
GARIĆI - prolazna ocjena  samo zato  što nije jako tjesno ko Brnčići i Marčeji, ali isto totalno neadekvatno.  Rikverc
SARŠONI - isto ko i Mavri.  OK ako nema parkiranih auta a to je nikada.
BEZJAKI - usko, tijesno, smetaš malim autima dok čekaš vrijeme,  Rikverc.

Sve u svemu ocjena 0/6 a diče se kao oćina da su znatno prosperirali u zadnjih 10-ak godina.  Očito samo u novčanicima jer se apsolutno nigdje to nevidi na terenu.  Dapače, stihijska izgradnja bez ikakvog reda i smisla se i dalje nastavlja, a i povećava.

Klanaman

Po meni svaki sudar ili oštećenje busa radi neadekvatnog okretišta treba naplatiti od Petrca.

Shole

Možeš naplatit eventualno štetu (nemoš ni to, al ajde), al ko će odgovarat na prekršajnom sudu ako ne vozač !?  Sutkinja ti samo kaže: 
- vi znate da po zakonu nesmijete vozit unatrag bez pratnje!
- pa kako ću se onda okrenut ?
- to nije vaš problem, nego problem vašeg rukovodstva.  Nek se pronađe rješenje

Mirta

5AR