ZET razno

Autor tamlover, Prosinac 30, 2007, 18:08:00

Shole

Zašto misliš da bi to bila korisna informacija ?   Kome ?

421

Zato jer  Westin živi na zapadu  i vozi se  bus123 na liniji 114:
http://www.zet.hr/vijesti/novosti/izmjene-na-linijama-114-143-i-204.aspx, pa su putnici postali napadači nedužna čovjeka koji se želi obraniti upisivanjem tog čina u PN da to pročitaju nadležni. :P
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Westin

Citat: 421  u Ožujak 29, 2011, 21:33:22
Zato jer  Westin živi na zapadu  i vozi se  bus123 na liniji 114:
http://www.zet.hr/vijesti/novosti/izmjene-na-linijama-114-143-i-204.aspx, pa su putnici postali napadači nedužna čovjeka koji se želi obraniti upisivanjem tog čina u PN da to pročitaju nadležni. :P

Ne.To se dogodilo danas na liniji 234

STIB

Citat: Shole  u Ožujak 29, 2011, 20:05:51
Zašto misliš da bi to bila korisna informacija ?   Kome ?
U prvom redu vozačima jer bi mogli komentirati razloge za kašnjenje...
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Shole

Zar ti stvarno misliš da će netko pročitat ono što je upisano na nalogu pod primjedbama ?

Westin

Citat: Shole  u Ožujak 30, 2011, 08:29:26
Zar ti stvarno misliš da će netko pročitat ono što je upisano na nalogu pod primjedbama ?

To prometnici samo potpišu i vrlo rijetko čitaju

421

Citat: Westin  u Ožujak 30, 2011, 16:10:49
Citat: Shole  u Ožujak 30, 2011, 08:29:26

To prometnici samo potpišu i vrlo rijetko čitaju
Prometnici apsolutno s time nemaju veze! Nakon završenog radnog dana posljednji vozač upisuje km u nalog i ostavlja ga na crpki gdje se upisuje utočeno gorivo.Svi se nalozi skupljaju i odnose u kancelariju gdje se vrši "obrada" i unos potrošenog goriva i prijeđene km za taj dan, nakon čega se unosi u sistem i to je gotova priča jer nalozi odlaze u arhivu na čuvanje i vade se po potrebi.Sve upisano katkad može biti vrlo važno radi dokazivanja nečega što se kasnije ustanovi ili pronađe-poput navedenih primjedbi putnika na kašnjenje.Mudar vozač koristi tu mogućnost radi svoje zaštite jer se podatci brzo zaborave, a papir (nalog) svašta trpi i pamti i vrlo je utjecajan svjedok!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

conecto

Linija 234 ima prekratko vozno vrijeme, stalno kasni, užasna vozačima za voziti, putnika sve više posebno nakon otvaranja "Arena-centra", autobusa premalo, krajnje je vrijeme da se tamo nešto poduzme što je ipak teško za očekivati u vrijeme kad se vozni redovi (pa i čitave linije) ukidaju.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

sokre

A i prerijetko vozi, naročito vikendom. Po meni, ovakva linija (kao i 218) bez trećeg autobusa nema smisla.

Polasci svakih 15 minuta, vozaču se krug produžava, ljudi znaju da ide `stalno` i svi sretni.

Westin

U Remetinečkom gaju na nadstešnici stoji i natpis linije 141 koje nema(zbunjuje ljude) .Bolje je da ubace treći bus na 234 nego uvode ovu liniju ako će do toga uopće doći.Inače taj natpis stoji otkad je nadstrešnica napravljena.

221

To je postavljeno sredinom 2009. kada je bilo autobusa k'o blata.

Berlingo

U Ventilatorskoj ulici a u smjeru Savskog mosta naziru se nova ugibalista.

Neprilagodjen

Jucer vozac na liniji 268 na kolodvoru u VG otvorio samo prva vrata i pregledavao karte,a jedna starija gospodja kometirala da zasto vozac maltretira putnike i di je kontrola i zasto oni ne rade svoj posao.
Vozi se najvjerovatnije besplatno i jos prigovara zbog ulaska na prva vrata  >hammer<

MAN19464

što znači ovo da će od prvog svibnja svi putnici morati imati putnu kartu?
jel to znaći da osobe koje su starije od 65 godina a nemaju prebivalište na području grada Zagreba neće imati besplatan prijevoz kao do sada?
ako netko zna više volio bi da to podjeli snama. hvala!

plavi ZET-ov bus volim

Da, i mene bi to zanimalo.
Prema informacijama sa ZET-ove web stranice vidim da se besplatni prijevoz ukida za sve studente i učenike (osim one s prihodima ukućana manjima od 2000 kn). Dakle, ako sam dobro shvatila, idući tjedan odem do Črnomerca i kupim si to nešto (markica pretpostavljam) za 83 kn?
Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.