Gradske linije 1 - 9

Autor NP-549, Svibanj 05, 2010, 21:23:37

jedan_019

Op, op stižu friške promjene, onakve kakve su neki i zamišljali  8-8

Citat:IZMJENE NA TRASI LINIJE 8

KD Autotrolej obavještava sve korisnike kako je od ponedjeljka, 18. travnja 2011. godine, početno stajalište linije 8 umjesto Trsata, stajalište Kampus I. Sukladno tome prilagođen je i vozni red linije 8 tako da je sada stajalište Trsat prolazno stajalište, a na stajalištu Kampus I linija 8 ima korekciju (pauzu). Subotom i nedjeljom linija 8 prometuje starom trasom (ne prometuje kroz Kampus) i početno stajalište je Trsat. Polazna vremena se mijenjaju za polazno stajalište Kampus dok su polazna vremena sa stajališta Torpedo ostala nepromijenjena.

ikar

Neće biti ništa bolje. Opet će ljudi sjediti u busu...

tramvajac 92

Da se malo podsjetimo
Citat: Shole  u Siječanj 11, 2011, 20:12:12

8  Torpedo - Centar - Bulevard - Trsat - Kampus - G.Vežica

Nažalost, nimalo riječi hvale za ovo. Totalna debilana.  Koji kreten je zamislio korekciju voznog reda na pola trase (Trsat) prije nego se stigne na najvažnije odredište (Kampus) !?  Onda nepotrebno kruženje na G.Vežicu koje će se pokazat kao totalni promašaj jer će mu ili smetati linija 7 na okretištu da bi se okrenuo (kao prije 7), a ako nema nje onda će mu sigurno smetat auti parkirani ispred kafića "Sedmica".  Ako je već morao taj bus ić na Vežicu, onda je mogo ić na Sv. Križ pošto ovi dole ionako imaju dosta blizu liniju 6 pa im ne treba još i 8, dok ovi gore nemaju ništa.  Osim toga, gdje (na kojoj stanici) netko može u centru grada čekati autobus za Kampus i da tu staju i linije 8 i 8A ?  Čemu ona debilna stanica na Titovom Trgu kad bus prođe mimo stanice Fiumara 20 metara ranije!?!?!?  Da 8 staje na Fiumari ukrcali bi se i neki ljudi koji čekaju linije 2 (Trsat), 7 (G.Vežica), 8A( Kampus).  Al ne, ona (8 ) prođe mimo i stane 20 metara dalje poslije raskršća. Ljudi nek čekaju, a on će lako prazan laganini preko Bulevarda.  O inžinjeri, inžinjeri, tko vam dade diplome

ikar

Problem je što je linija na toj strani kružna, i ljudi će se svejedno ukrcavati na Trsatu (za Bulevard - Sj. koridor). Predlagao sam Autotroleju da se ta korekcija prebaci na okretište Torpedo (10 minuta tamo, Trsat prolaz) ali očito tehnolozi znaju bolje. (A to su napravili i sa VR Linije 6 subotom koja ima svaki krug 5 minuta korekcije na Krnjevu! Bravo!

Shole

Citat: tramvajac 92  u Travanj 14, 2011, 19:33:00
Da se malo podsjetimo
Citat: Shole  u Siječanj 11, 2011, 20:12:12

8  Torpedo - Centar - Bulevard - Trsat - Kampus - G.Vežica

Nažalost, nimalo riječi hvale za ovo. Totalna debilana. .......

Jedan član foruma, koji s Rijekom vjerovatno nema nikakve veze, bolje razumije problematiku JGP-a u Rijeci od naše Tehnologije koja za to prima plaću.  Odma si povezao stvari i sjetio se da smo mi to napisali čim su promjenili liniju.  Ali ne, oni koji su za to zaduženi oni znaju najbolje, mi smo debili.   Interesantno kako ipak svaki put dođe na naše.  Prošli puta je trebalo godinu dana da liniju 2 poslože iako smo mi nakon tjedan dana napisali kakav mora bit takt i s koliko autobusa u krugu.  Al ipak napreduju,  za liniju 8 im je trebalo samo 3 mjeseca.  Fino su se najeli u "Blatu" pa im je valjda prije došlo do mozga

NP-549

Citat: Shole  u Travanj 14, 2011, 20:21:24
Fino su se najeli u "Blatu"

Svašta pričaju dok su u Blatu, a da ni neznaju ko tamo radi !

ikar

Danas salve glasnih primjedbi vozačima i kontrolorima na liniji 2 zbog promjena na 8ci...

zvone16

Ikar : je možeš editirat post jer baš se ne razumije šta piše.

ZvoneXp

Berlingo

Ja sam bas sve savrseno razumio!

ikar

Citat: zvone16  u Travanj 19, 2011, 23:03:04
Ikar : je možeš editirat post jer baš se ne razumije šta piše.

Oće reći da je raja čekala na stan'ci osmicu. Kako raja nije gledala ima'l obavjesti il' nema, nisu ni znali da sad iđe do Kampusa i da je osmica već ošla dalje. Uto nailazi čelični naranđasti hajvan, i jarani među rajom su ničim izazvani počeli da galame na goniča hajvana i drugo uniformisano lice koje obično nadzire ima'l raja hartije. Eto ukratko to' b' bilo to!

Razumljivo sad?

Mirta

Razumjela i ja. A nisam odavde.   ;)
Nikad ne reci:"Nikad!".

Berlingo

Cekajte malo! Ima li tu netko tko je iz Bosne? Posto ja zivim gdje zivim i moji su prijatelji od svukud, mozda ovo i nije tako lose! ;)

tramvajac 92

Berlingo

Svaka cast kolegi za taj prijevod. Davno tako nesto dobro nisam procitao.

Berlingo

Ne svidja mi se ovo s 3A. Vidio ga danas (iz daljine) kako dolazi iz grada i ulazi u ul. Brace Monjac. Vrijeme 16.36. Naravno bio je papamobil jer danas su gore bila 2 semafora i jos kod Morcica su radnici regulirali promet. Uglavnom po zadnjem kraju je bio sportski i bila je velika guzva. Nije ovo bas dobro da ide cijelom trasom linije. Mislim da bi bilo bolje da vozi od Morcica do Bezjaka. Evo pada mi na pamet da se okrece kod igralista u Hostima. Neznam, recite svoje misljenje. Sreca pa ce skolski praznici brzo proci.