Valjan Prijevoz, Dražice

Autor LuckyLooser, Prosinac 06, 2007, 19:13:14

Berlingo

Ne vjerujem da sam prvi koji je to vidio. Ali vec se neko vrijeme vrte po gradu, a vidjeni su i parkirani (uglavnom nepropisno) s natpisom carina. Raspitao sam se. Stvarno su oni ti koji voze carinu. Carinik mi je rekao da se on tim prijevozom ne koristi i da nije 100% siguran, ali cuo je da ce to trajati nekih mjesec dana. Ovo je totalno nepravedno. Pa ja znam bar 100 prijevoznika koji bi taj posao bolje i kvalitetnije obavljali!
E pa sad se postavlja pitanje sta je s Navigatorom?

tomo

Citat: Berlingo  u Srpanj 27, 2010, 01:00:00
Ne vjerujem da sam prvi koji je to vidio. Ali vec se neko vrijeme vrte po gradu, a vidjeni su i parkirani (uglavnom nepropisno) s natpisom carina. Raspitao sam se. Stvarno su oni ti koji voze carinu. Carinik mi je rekao da se on tim prijevozom ne koristi i da nije 100% siguran, ali cuo je da ce to trajati nekih mjesec dana. Ovo je totalno nepravedno. Pa ja znam bar 100 prijevoznika koji bi taj posao bolje i kvalitetnije obavljali!
E pa sad se postavlja pitanje sta je s Navigatorom?
Evo ga

Berlingo

Naravno, nepropisno parkiran. Sudeci po lokaciji to je napravio bivsi Trolejovac!

tomo

Citat: Berlingo  u Srpanj 29, 2010, 00:18:26
Naravno, nepropisno parkiran. Sudeci po lokaciji to je napravio bivsi Trolejovac!
Svaki dan je ovdje, tu sam ja, u Šet. XIII. divizije i svaki dan ga vidim...  i uvijek mi kao i prvog momenta prođe kroz glavu ona moja " da taj šta valja sigurno se ne bi valjan zvao"... bezobrazno od mene, ali ne mogu si pomoći...   >hammer<

Berlingo

Citat: shef  u Lipanj 30, 2010, 12:44:58
Izgleda da su uzeli i oživjeli Otoyol koji je bio od Navigator Toursa, vidio ga jutros u Kostreni, ima nove SC tablice.
Mislim da je to definitivno taj jer na ovom mjestu je XX put vidjena njihova Setra.

Inace, nikad ne koristim naziv Setra. Uvijek napisem ljepotica. Ali njihova mi to nije, osjecam veliku odbojnost prema njihovim vozilima.

Berlingo

Bio ovu kisnu subotu malo do mojih roditelja. Tamo i njihova prijateljica. Prica za Medjugorje i da ih je vozio bus od Valjana, naravno ne razumije se pa nezna koji. Kaze da je to grozno. U autobusu sve rastelano i klopoce. Vozac nije bio neugodan, ali jako neuredan i nije bas za voznju. Kaze kako je u vrijeme sindikalnih izleta prije 30 god. putovala s Trolejom do hotela Medena u Trogiru i da se Valjan ne moze usporediti s tim putovanjem! ;D

mate

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Berlingo

A jadna je ta ljepotica kod koga je zavrsila. Kad ce vise staviti na nju logo firme s tocnom adresom? Ili su su svi drugi idioti koji to imaju? I vidim da je opet propisno parkirana.

Bari

Znak desno od autobusa kaže da je dopušteno zaustavljanje do 15 minuta
KREPAT MA NE MOLAT !

Berlingo

A jooj, nisam to znao, iako sumljam da bi to on ikad napravio.

mate

mate

I ovaj Vw je u nedjelju bio u Zagrebu

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

mate