Slike iz 2011.

Autor NP-549, Siječanj 01, 2011, 21:07:11

Berlingo

Berlingo

o-0
A steta da nisu 2 GB-a vise, mozda bi se pojavio Zezo da plati pivu. ;D

Berlingo

Netko je izrazio zelju da se osim busa vidi jos puno toga. Evo mog pokusaja. Jednog dana ovog stoljeca. 610 u Munama.

Berlingo

Evo ja cu biti toliko slobodan pa cu citirati kolegu iz Osijeka. Proslu jesen je slikao nesto na Kantridi (kisa je bila) i napisao je nedjeljna jedinica. A ovo je nedjeljna dvojka koja jos vozi.

640

607

Drugo sve conecti, jedino je oko 14.10 u garazu isao jedan  SU 240.

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Berlingo

Da li je to netko spominjao moju jedinu i najdrazu liniju u ponedjeljak? A onda to mora ostati zabiljezeno.

615

466

Iako nema potrebe za ovako nesto, ja se stvarno ne sjecam kad sam vidio 2 monotrala na 2A. Idemo tako dalje, neka svaki dan bude ponedjeljak!

Berlingo

Berlingo

NP-549

Berlingo

652

Ma nebi ja stavio sliku, brisite je, ali ovim vozacima stvarno nije lako kad ovako nesto ulazi u autobus. Nije bas ni nama bilo svejedno koji smo gledali sa strane.

Shole

Ma ko je vidio brisat !?   Ovu možemo izbrisat samo u slučaju da sljedeću okineš sekundu ranije.

Pošto smo poslikali sve i svašta od voznog parka, i stvarno više nije zanimljivo, preporučam fotografima da ubuduće OBAVEZNO u sliku autobusa ugrade i jedan detalj po uzoru na Berlinga.  Prilično sam siguran da bi drastično porasla posjeta teme AUTOBUSI-SLIKE.  Za početak, da probijemo led, mogli bi gospođu glasnogovornicu uslikat  :)evil.  Valjda je gospođa kad se naziva duplim imenom.

Berlingo

Ma ista je lokacija kao na vecini slika, zato sam napisao to, ali dobro, drago mi je da vam se svidja. S +50 u busu odmah jos dodatno raste temperatura.
A kakva ce slika proci od Glasnogovornice? Mora li biti  bus123 u kadru ili je dovoljno samo ona?  8)

Berlingo

Berlingo

Jedna promasena linija i onda se pojavi autobus koji nije za nju. Ajde, bar nema onaj debilni GB poput 625.

Shole

Linija nije promašena, al o tome kakva kola se šalju na nju, o tome bi se dalo raspravljat.  Al ako ćemo baš iskreno, sve mi se nekako čini da je popodne ili navečer oko 5,6 sati po suncu, a u busu stoji par ljudi oko vratiju, a pitanje je koliko je još slobodnih sjedećih.  Znači nije neka gužva.