Slike iz Zagreba 2011.

Autor conecto, Siječanj 01, 2011, 11:56:59

marin

421

Citat: tramvajac 92  u Svibanj 01, 2011, 11:29:17
Šta je ovo crno na krovu busa (odmah iza zgloba?)
Isto što i bijelo (x3).Krovni otvor (šiber) koji služi za izlaz  u slučaju nužde.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Berlingo

178 (stavljam je radi vozaca)

22

677

221

Je, počela je agresivna kampanja za City Tour :D :D
Reklama je viđena i na dva zglobna Citara (535 i 537) i na KT4 tramvaju.

Berlingo

manoplan

Avenija Većeslava Holjevca

Savski most

poludio display na gbr. 327

conecto

Ne, ovaj displej nije poludio. Ovakvi ispisi su normalna pojava kod oduzimanja, pa ponovnog uključivanja kontakta. Očito je bus ovdje dulje parkiran, pa je vozač sve pogasio (motor, struju), poslije se nešto sjetio da mu još treba struja (otvaranje vrata npr.). Displej je počeo vrtjeti svoju normalnu proceduru, a u tom je momentu očito ponovo oduzeo kontakt pa je displej ponovo potpuno zaustavio rad. Kasnije kad je bus krenuo, vjeruj da je displej nakon nekih pola minute normalno ispisivao liniju (ili neki drugi zadani natpis).
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Tomek

Berlingo

Tomek

Jučer ujutro gbr 28

A prije dva dana popodne ugledah na autocesti koja završava Jankomirskim mostom i ulaskom u Zagreb nešto neobično
Iribus Citelis -- u početku sam mislio samo jedan kad tamo 5 autobusa punih djece
2 prava školska

I 3 ekološke improvizacije

421

Citat: Tomek  u Svibanj 18, 2011, 23:44:40
A prije dva dana popodne ugledah na autocesti koja završava Jankomirskim mostom i ulaskom u Zagreb nešto neobično
Iribus Citelis -- u početku sam mislio samo jedan kad tamo 5 autobusa punih djece
I 3 ekološke improvizacije
Nek se djeca sa zapada uče o ekologiji!
Zašto je to improvizacija?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

sokre

Ovakav prijevoz djece nije sasvim po zakonu. 700 nema nikakvih oznaka na sebi da je pun klinaca ...

Ova dva naprijed još kako - tako, mada ne bi smjeli ni tako..

Mislim da je zato nategnuto.

Shole

Kako to da su uspjeli poslat redom 698,699 i 700 ?  Čudo neviđeno!!!!

Tomek

Inače nisam siguran dali gradski autobus sa stajačim mjestima kojem je maksimalna brzina 50km/h smio ići na autocestu?

MAN19464

da, upravu si minimalna brzina na autocesti je 60 km/h a max. 130 km/h