Kantić touristik, Tešanj

Autor busfan, Prosinac 01, 2007, 14:32:52

Ruza

Citat: shef  u Siječanj 24, 2011, 12:35:33
Ono što sigurno znam da Eurolines ne vozi Švedsku.
Ima Air Berlin direktnu zračnu liniju Basel - Göteborg.
Pa Berlin mi je skoro na puta do Svedske,nego sam mislila busom sa nekom linijom koja prolazi kroz gradove gore koje navedoh,hvala vam ipak!

mesinovic

Citat: Ruza  u Siječanj 24, 2011, 10:33:46
Pa trebala bi mi jedna linija koja ide iz Fr(Strasbourga) Basela 5 Suisse), ili Stutgarta , koja ide za Svedsku Gotebourg tacnije!
Najbolje i najudobnije  ti je deutsche bahn, jer nebi rekao da itko vozi odatle za švedsku .

erobuss

Kantić je kralj autobusnog prijevoza na području ex Jugoslavije. Ne kolićinom koliko kvalitetom voznog parka. Kapa do poda!

manoplan

Na tabli piše : Linienverkehr Optima tours München - Sanski most - München

busfan

Citat: manoplan  u Veljača 27, 2011, 17:51:38
Na tabli piše : Linienverkehr Optima tours München - Sanski most - München

Hvala, zanimljivo ta linija se vodi na Optimu sto se vidi i po tabli, ali Kantic ima i Zavidovoci-Augsburg, pored one linije za Dortmund. Ta linija iz Zavidovica se reklamira i na Kanticevim kartama, a ova za Sanki Most se ne pominje?

busfan

Citat: manoplan  u Ožujak 10, 2011, 17:44:23
Da. Ista ona koju je prije c.c.a. dva tjedna vozio Kantićev Cityliner

http://i166.photobucket.com/albums/u88/manoplan/DSC_0664.jpg

Opet me zbunili sto pise Munchen-Sanski Most-Munchen, ja mislio neko drugo polazno mijesto  ;D
Pitanje sad cija je ova 416GT-HD, jer i Kantic i Optima imaju firme reg u Munchenu, a moguce i da je iznajmljena od trece firme? Ince ova linija ide iz Munchena ponedeljkom i petkom,  a iz BiH cetvrtkom i nedeljom, pa mi nekako nije logicno da Kanticev autobus sa BiH tablama stoji u Munchenu od nedelje do petka, a ovaj na Njemacke table da je na putu od ponedeljka do cetvrtka navece

Zaboravio sam napisati, nije ono slucajnost da jedan vikend vozi Kanticev 116 tu liniju, jer i prosle je godine vozio

mate

Nakon dugo vremena, ponovno S215 HD na liniji Zagreb - Zenica

martin

Linija SANSKI MOST - MUNCHEN je od OPTIMABUSA iz MUNCHENA, a oni su imali Kanticev bus kod sebe u najmu posto su prodali svoje S315HDH,sad tu liniju ponovo voze sa svojim busom novonabavljena S415GT-HD.
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil

Tomek

A u Zagrebu na kolodvoru S315HDH

mate

Danas na liniji Zenica - Zagreb

Bari

Moja prva slika Kantića  :)
KREPAT MA NE MOLAT !

mate

Ovaj Cityliner je rijetko na liniji Zenica - Zagreb

Tomek

Tomek