Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

Berlingo

Ocito je malo jaca frka. Jucer monotrali nisu bili povuceni u garazu ni na 1A a ni na 2A. Cini mi se da su cijeli dan vozili, do crnog mraka. Danas? Kolega je spomenuo 497. On je prekidna. 597 mi stalno zuji po ulici, cijeli dan. Sad stvarno u mojoj ulici nema tipa monotrola koji je nije vidio ako ukljucimo i izvaredne voznje, ali i snjeznu dvojku i 1A ;). No najgore od danasnjeg dana je da je 101 na 20A! Za one koji neznaju, doticni nema automatska klizna vrata, a vozi djecu iz ili u skolu Viskovo!
Trebam pivu!

1A

Škripavac 711 na 1A. Škripavac zbog harmonike koja pogađate škripi. :-\

mivano

Citat: 1A  u Lipanj 01, 2011, 15:12:04
Škripavac 711 na 1A. Škripavac zbog harmonike koja pogađate škripi. :-\
Šta nema nimalo sredstva za podmazivanje?
Godinama 621 i ekipa škripe...

Berlingo

Opet je na 2A cijeli dan odvozio monotral, vidio ga na zadnjem polasku, opet se 101 vozio po Viskovu.

Shole

Zar je takav problem kupit 5 minibusa?  pa novi košta 50 tisuća, a mogli bi uzet i polovnog šta Autotrans prodaje. Klima, dosta sjedećih mjesta i može komotno na linije za Medveju, Lovransku Dragu, 2 za školu Viškovo i dobiješ na raspolaganje 3,4 solo busa. Neš vidit investicije, a problem barem donekle smanjen

Mirta

A zašto se tako ne postupi, nego suprotno zdravoj logici?
Nikad ne reci:"Nikad!".

ikar

Berlingo

I zavrsio je tu liniju u polasku iz mog zavicaja. A posto sam se kretao danas tu i vidio 101 jos mi nesto zapelo, skoro sam osljepio radi toga. Taj vozi a da naprijed nema desnog zmigavca. Alo majstori, pustite zafrkanciju, pa meni nikad nebi palo na pamet da s tim vozim djecu. A isto tako  nema tih para da se moje djete vozi u tome! To me vec podsjeca na one neregistrirane transportere od nekih limara i ispomoci Adriaticu. A ja mislio da Autotrolej ima svoje ime, svoj ugled u ovom gradu. Steta!
Samo da vas podsjetim, sve je dobro i super dok se sta ne desi!

1A

Citat: ikar  u Lipanj 02, 2011, 16:55:16
I danas je pecto na 2A

Danas pecto na 1A. Konačno užitak (čitaj: svježi zrak) u 1A u smjeru M. Drage. 10ak ljudi u vrh glave.

Boki651

Razumijem da ima još ljudi koji ne znaju da je sada Ćićarijska postala slijepa ulica, ali kako objasniti da je sada vozač Autotroleja, koji očito vozi D.I. Klana neinformiran, tj iz firme ga nisu uputili. Evo upravo sada došao je do kraja ceste i nikamo ne može, preostaje mu na rikverc 50 m izaći iz ulice, a to će biti mukotrpan posao, s obzirom na obilje parkiranih auta.

EDIT: Nije za Klanu, nego 7a, dakle na redovnoj, uspio sam jednu noćnu fotku napravit.
Jadan vozač, koje je muke imao, još ovaj bus nema poštenog rikverca, dere se kao lud, a pomiče milimetar.
Isprike na fotki, koja je loša, ali se ipak vidi ono o čemu sam govorio.

Uploaded with ImageShack.us

Berlingo

A zamisli samo da su zglobni na 7A. Prenocio bi autobus kod tebe, to je sigurno, a ujutro stvarno neznam sta bi bilo.

shef

611 se nakon dugo vremena jutros pojavio na jednici. Ne znam više šta mislit, jel to kraj ili početak agonije.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

ikar

Ovo mi nije jasno sa 7A, vidi se da je kasno navečer, pa čovijek je cijelu smjenu normalno vozio! A otkad vidiš kružni tok i ugibalište s čekaonicom i nije baš lako zaboraviti...

Boki651

Da, tu su kružni i stanica, koji ipak podsjećaju da se nešto mijenjalo. Ali očito se čovjek zamislio, jer je uredno tu kod kafića pustio ljude van iz busa i nastavio prema starom ugibalištu. A onda oko 15 minuta izvlačenja iz situacije na rikverc, ali je stvarno odlično to odradio, još je dobio poitivne kritike, od gostiju kafića, čujem da su ga na glas hvalili.

A da je bio zglobni, bilo bi velikih problema, ne znam ni da li bi  novi dan uspio to srediti, jer je subota, gotovo da se, što se parkiranje tiče ništa nije pomaknulo na bolje od sinoć.

Berlingo

Nije ni meni tu puno toga jasno, ali neka nitko vise ne trazi monotral na 7A! ;D ;D ;D