Kvarovi i oštećenja Libertasovih autobusa

Autor man134, Studeni 28, 2007, 22:02:04

narancasti

ja imam informaciju da je požar planuo oko 23 sata, i da je riječ o gb56

nidi

Moguće, dali se zna uzrok i kolika je šteta?  ???
*****  V     O      L       V       O   *****

nidi

Narancasti ispricavam se bio si u pravu ;).Evo članka i slika koje sam preuzeo sa stranice dubrovačkog lista :

http://www.dubrovacki.hr/clanak/15274/planuo-autobus

medo

Citat: orsat  u Studeni 13, 2009, 17:49:19
Ja sam mislio da ste vi forumaši ok ljudi i da poštujete mišljenje i drugih koji se ne slažu s vašim. Međutim vidim da nije baš tako. Neistomišljenici nisu dobrodošli jer nesmiju narušiti vaš mir. No dobro, da nism želio biti ovdje i priključiti se raspravama sigurno ne bi ni bio. Što se tiče "kučaka" kako ih ti nazivaš i što mi spočitavaš, mislim da za tebe nije ni da imaš ribicu za kučnog ljubimca kad takav naziv imaš za napuštene kućne ljubimce na Žarkovici. Pretpostavljam da je vjerojatno i jedno od tvojih djela gore i pati za toplinom doma. Za ovo si ti zaslužio ban. A što se tiče gb. 56 du 551-b tama 260a116p izgrađenog davne 1989, bez obzira što nema problema s vodom i gumištucnama ja se sigurno ne bih s njim i u njemu nikad vozio. Taj bus treba pothitno maknuti s ceste radi sigurnosti drugih sudionika u prometu. Mislim da bih jedino dobro služio na Žarkovici gdje bi možda bio dom za napuštene kućne ljubimce, ali kao nepokretno i parkirano vozilo. Miky-ju bih također poručio da ja moga "kučka" kako ga i on naziva, svaki dan šetam koliko on može jer je poprilično star i da ga nisam napustio. Dakle i ti si zaslužio ban za ono "kučak"...

ma ovo ga je orsat sigurno sabotirao hehehe  ;D ;D ;D

nidi

miky

Ja bih Orsatu poručio da je KUČAK lokalni naziv za psa...

medo

Citat: miky  u Siječanj 03, 2010, 19:25:20
Ja bih Orsatu poručio da je KUČAK lokalni naziv za psa...

ma što orsat zna, on je ona vrsta ljudi što je došla u grad zadnjim vlakom '72. ;D ;D ;D

medo

Citat: orsat  u Siječanj 13, 2010, 14:05:44
Kenova Medo ;D

oooo kolega, nedostaješ nam, nema te danima, jesi li to na bolovanju ili ti je direktor malo podrezao krila? :P

narancasti

bilo bi vam pametnije staviti koju fešku sliku ili napisati nesto pametno...

medo

poslušao  tvoj prijedlog frende narančasti  8)

sabrija

g.b. 111 u garaži ima par dana, diferencijal pa-pa, a zna li ovaj stručnjak kad će napokon g.b.96 u promet? zadnji put je vozio prije više od godinu i pol dana ako ne i dvije godine, mislim da mu je motor otišao, a taj autobus je inače imao havariju u sustjepanu, motor mu se bio zapalio, nakon zakrpljivanja je nenormalno gubio vodu tako da je kroz smjenu vozač morao bar dva tri puta doljevati po litru dvije vode.

medo

111 ti jq ponovno u prometu, a i 96 je vani sa sređenim motorom i više ne gubi onoliko vode, mislim čak da je bio i na liniji ovih dana.

atlasovac

Zna li tko što je bilo jučer ranije ujutro sa gb.28 ispred remize? Čuo sam da je bila žurka, da je bilo i plesanja.

nidi

Gbr.97 danas samovoljno krenuo iz stanice na viktoriji, slomio dva stupica sa pokraj ceste i udario u reklamni pano, mozda netko zna nesto vise o tome? ???