VBus simulacija vožnje autobusa

Autor Daniel, Veljača 20, 2009, 13:09:06

minimoto

LP
Pa nema problema, a prozora ne možeš utvoriti jer jih nema, a ima dvojna stakla, kao kot sodobnih avtobusa.
Ja sam se tada vozio u ovakvim busu i ti kažem da mu je klima izvrstno radila. ::| ;D ;D ;D ;D
Pozdrav

minimoto

Lp
Kod mene je provozao TAM170A11 u svim variantama koie je je radila Avtomontaža

Pozdrav

mihaelm

Neoplan u srcu

mihaelm

Moj travego, imamo ga ja i prijatelj :)
Neoplan u srcu

MILCHO

Evo konačno nakon 4-5 mjeseci od početka rada, završio sam TAM 260A 116M za verziju A6c RC3.1

DOWNLOAD
http://forum.virtualbus.info/files/file/940-tam-260a-116m-autokaroserija/[/img]

minimoto

Lp
Kad sam imao odmor sam uradio TAM AS 3500 iz Avtomontaže u variantama, koje se sečam, kao uspomena na dane kad sam bio deca.
Starija izvedba, z zanimivim odpiranjem vrat, ki ga kod drugih avtobusa nema

Noviji, ima značilno Tamovo masko in odpiranje vrat kao ostali busevi

Armaturna plošča narejena po spominu in na podlozi jedne slike. Tako je moguče da se razlikuje od prave i jel so se razlikuvale po izvedbama.

Prigradska izvedba

Turistička izvedba

Neki so imali i kanale za klimo

Na zunanjosti nije bilo razlka medžu prigradskim i turističkim izvedbama
Za kraj i gradska izvedba, koju jo je imaol Alpetour, z manje sedeži i ravnom podom

Pozdrav

Josip-Split

ja sam nabavija vbus simulator novu verziju i nemogu da nađem MAN su 220 i MAN sg 220 . Jel mi netko može poslat link ?

minimoto

Lp
Na netu češ to teško nači, jer voznik još nije napravio stranice, koju obečava več godino dana. Ako jih trebaš mi pošalji na PP svoj meil pa ču ti jih slati, pa i druge buseve, ako jih želiš.
Pozdrav

421

Citat: Josip-Split  u Studeni 01, 2011, 14:19:37
šta je PP?
???
Privatna poruka- jesi li pročitao napomene?
Klikni na kovertu, upiši primaoca i tekst pa pošalji/primi privatnu poruku.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tramvajac 92

Šta se tiče TAM 260 A 116 M (Autokaroserija) preuzet je i sve češće izlazi na linije. Ali ima(m) problem(e).
1 Na prvim vratima se lijevo krilo ne želi nikako otvoriti.
2 Display ne radi.

mihaelm

Citat: tramvajac 92  u Studeni 07, 2011, 20:31:57
Šta se tiče TAM 260 A 116 M (Autokaroserija) preuzet je i sve češće izlazi na linije. Ali ima(m) problem(e).
2 Display ne radi.
stisni 9 ili 0 možda se otvori, uglavnom nešto od te 2 tipke meni otvara ta vrata na man lions cityu
Neoplan u srcu

tramvajac 92

Meni 9 inače ptvara ta vrata, a 0 za palit/gasit motor

Ralexx

Citat: tramvajac 92  u Studeni 07, 2011, 20:31:57
2 Display ne radi.

Ukoliko zelis da ti se otvaraju oba krila prednjih vrata na ovom modelu, pronadji u "Program files" folder "VirtualBus", zatim
folder "Model", a u njemu "TAM-Autokaroserija 260A116M" Zatim fajl pod nazivom "desc" otvori uz pomoc Notepad.
Tu pronadji liniju u kojoj pise "DWP1 0" pa tu nulu promeni u npr. 50 (to je brzina otvaranja vrata)  Sacuvaj promenu i oba krila ce funkcionisati.

minimoto

Lp
V mojoj zbirki za vbus se je opet našlo novih Tamova. Kao prvi Magirus Deutz od Avtomontaže iz leta 1976

za nekatere njegov naslednik TAM 260 A 120

i još z klimo

u isto vreme so izdelovali TAM 190 A110

še prigradski od LPP

zglobni 272 A 180, v barvah LPP pri meni vozi u floti LPPa,  pravi nikad nije vozio u Ljubljani nego je bio prodan u Maribor.

Pozdrav