Slike iz 2011.

Autor NP-549, Siječanj 01, 2011, 21:07:11

Berlingo

U nicem se ne slazem s tobom!

Shole

Ja sam svoje argumente bar donekle iznio, a koji su tvoji?

Berlingo

Nisam primjetio nesto slicno tome. Ja sam svoje odavno iznio i vise stvarno nema smisla ponavljati iste stvari. A ti izgleda zivis u mojem dijelu grada kad toliko dobro znas sta se tu dogadja.
Vidis ja u utorak ne radim. Ali mi nije problem dignuti se ujutro i voziti zenu na posao. Ne vidim s cime bi isla. Dvojku su joj ukinuli a sad je najnovije 2A studenska linija i nakon 4 mjeseca ponovo vozi okolo. Naravno, "pa nije 2A centar svijeta". A kako ce biti kad su to oni ispod pruge. Njima i nedjeljom prolazi u sat vremena po 6 praznih autobusa. Ovdje ipak zive Bosanci. Ali unatoc svemu se ponosimo da ovdje zivimo. Istina, bilo bi sve bolje da Autotrolej ne vozi uopce ovuda, jer stvarno nisu vise pozeljni. Odvratni su.
S ovime je s moje strane rasprava o mojem dijelu grada zavrsena i ne vidim nista lose u tome jer ocito je da ima drugih koji to puno bolje znaju. U biti jedva cekam vase postove vezane za to. Uzivat cu u citanju.

Mirta

Svakom je njegov dio grada u kojem živi ,,centar svijeta" i ako nema prikladnu vezu sa središtem grada, u nepovoljnoj je situaciji.
Kažu mi da stanujem u ,,elitnom kraju", a do autobusa imam 10-tak min. brzog hoda uzbrdo ili isto toliko nizbrdo do tramvaja. Po kišurini, snijegu i sklizavici osobito je veselo! 
Svjesna sam toga da su mnoge brdske ulice u nepovoljnijoj situaciji. Ali ako izrazim svoje nezadovoljstvo, nitko mi nema pravo savjetovati da preselim u dio grada gdje će mi autobus praktički stati pred vrata.
Nikad ne reci:"Nikad!".

little-perfect-fairy

Svatko voli svoj dio grada, ali nitko nam (nama forumašima) ne nabacuje STALNO na nos kako njemu smeta/ne paše vozni red xy linije koja tuda prolazi. jednostavno se pomiriš s tim i gotovo, pa makar se morao u utorak ujutro dignut ranije da ženu odvedeš na posao. BIG DEAL!!

Citat: Berlingo  u Srpanj 03, 2011, 22:57:55
Jedna promasena linija i onda se pojavi autobus koji nije za nju. Ajde, bar nema onaj debilni GB poput 625.
I čemu vrijeđat liniju 2, koja tebi, vidim, ne paše?? Ne paše meni puno toga (oko linija a i više) pa nisam Vas s time opterečivala. Ja samo zahtjevam da smanjiš doživljaj i držiš se u nekim granicama normale.

Mislim da ovdje na forumu malo njih živi negdje u Zavidićima (ili gdje god tamo), i malo njih interesira ta linija (linija 2a), iako nije nikad bila izbačena ili zaboravljena kad se pričalo generalno o gradskim linijama (ili posebno, tj. o svakoj po malo).

buSHunter795

5AR

110

683

500 i 635

605 bi mogal kod doktora malo, ispušta dimnu zavjesu

mivano

Jel to 110 ide iz Kablara? Okućnica mi poznata odnekud.

5AR

Bari

666 vozio rukometaše

602 kod Orijentovog igrališta

713 vozi na Krk
KREPAT MA NE MOLAT !

5AR

Berlingo

Nije autobus ali rjedak je na forumu. 104 na Brajdici.

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Berlingo

Shole

Hmm,  dalo bi se raspravljat di je ovo slikano  :-\