Slike iz Zagreba 2011.

Autor conecto, Siječanj 01, 2011, 11:56:59

marin

A jbg. nisam skužio prije..

Berlingo

Ma slika nije nista narocito, ali eto, stavio sam je bas radi toga da se vidi da ima i on to.

tramvajac 92

Berlingo

221

plavi ZET-ov bus volim

Volim kada se u jednom danu nađem na 3 različita kraja grada.
Pratite li sjene, možete točno reći u koje je doba dana slikano.

Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

plavi ZET-ov bus volim

Prepričavajući danas kakve sam sve (meni) neobične linije vidjela, ime linije 237 mi je bilo na vrhu jezika, ali ipak ga se nisam mogla točno sjetiti. Tako da sam provalila "Kozari bokovi". ;D (dobro, to bi bilo smješnije kada Kozari bokovi kao mjesto ne bi postojali, no proguglala sam i skužila da postoje i putovi i bokovi)
Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

plavi ZET-ov bus volim

Berlingo

Subota u Crikvenici s kupacima iz Zagreba. Doputovali s 58 i 642. Za cijenu od 80 kn biras Crikvenicu ili Selce. 642 je isao prvo u Selce pa u Crikvenicu, ovaj drugi obrnuto. Bar mi je tako rekla jedna putnica.

221

Citat: Berlingo  u Srpanj 18, 2011, 04:25:26
Subota u Crikvenici s kupacima iz Zagreba. Doputovali s 58 i 642. Za cijenu od 80 kn biras Crikvenicu ili Selce. 642 je isao prvo u Selce pa u Crikvenicu, ovaj drugi obrnuto. Bar mi je tako rekla jedna putnica.

Jesi možda saznao preko koje agencije su išli? Bila bi mi fora otići ZET-ovim busom do mora.  ;D ;D

Berlingo

Zao mi je, nemam odgovor. Mogu ti jedino poslati p.p. s brojevima telefona i javit ce ti se jedna jako ljubazna i kulturna osoba i sve ce ti objasniti.

421

Citat: 221  u Srpanj 18, 2011, 19:04:14
Jesi možda saznao preko koje agencije su išli? Bila bi mi fora otići ZET-ovim busom do mora.  ;D
Želja ti se može (  pa i svakome od forumaša, a i šire) ispuniti:
Izleti u Crikvenicu i Selce
UVA ZET-a za sve zetovce i ostale zainteresirane od 16.7. do
10.9. organizira jednodnevne izlete subotom, u Crikvenicu ili
Selce. Polazak bus123 je iz garaže Dubrava u 5.20, s terminala
Mihaljevac u 5.45 sati te u 6.15 sati s trešnjevačke remize.
Cijena prijevoza je 80 kuna. Prijave i rezervacije na tel.
2995-963 ili 099/5079-751 (Višnja Kranjčec) ili na tel.
365-1502 ili 091/2002-439 (Informativna služba, Goran).

*NAPOMENA: ovaj tekst objavljen je uz dozvolu organizatora, uvjet prijevoza je popunjenost od minimalno 45 osoba, vozi se klimatiziranim autobusom (većinom školski Regio s 53 mjesta)*
U neposrednoj blizini parkinga busa  nalaze se Konzum i Plodine, a kpl ručak kod http://www.gladne-oci.hr/ ima happy-hour ponudu od 45 kn.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Berlingo

Berlingo

221

Hvala Berlingu i 421 na pomoći. Živjeli sto godina! ;D