Svasta

Autor man134, Prosinac 15, 2007, 14:13:17

mate

U Gundincima, mjestu 50ak km istocno od Sl.Broda

peron24

Nisam mogao odoljeti da nesnimim ovaj predivni kruzer,Seaborn spirit pred sibenskom rivom

Berlingo

Razni su nacini kako skratiti i ubiti vrijeme na carini. Ali ovo se ne vidja svaki dan!

Berlingo

Jedan od rijeckih taxista koji voli parkirati ovako. Vjerujte mi, svaki je dan ovako a ima i opel kombi. Ako ne vjerujete onda dodjite u ul. Ivana Lenca.

plavi ZET-ov bus volim

Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

COVIK

U Splitu prekjučer popodne

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Berlingo

Neko se dao potruditi i grafit nije toliko ruzan. Ali ovako to izgleda kad vam netko unakazi kamion. Znam covjeka koji ga vozi i razumljiv je njegov bjes. Takve idiote je bolje ne uhvatiti na djelu. Kako biste vi reagirali?

Shole

Na lijepom mjestu ga je parkirao.  I ja bi mu ga pošarao da moja žena tuda prolazi sa dječjim kolicima

Berlingo

To stoji. Slazem se s tobom. Ali to nije bilo moje pitanje.

5AR

Ne vjerujem da mu ga je tu pošaralo, oni imaju na Delti hale do Troleja, bit će da je tamo uneređen.

Berlingo

Ovdje ja toliko dobro znam te mulce da znam tko je na cemu. Nikog neznam tko se time bavi. Mislim da si potpuno u pravu.

Berlingo

Smatram da bi ovo moglo biti jako zanimljivo. Drugu temu ne vidim gdje bi stavio. Dakle tko je ovo? Evropski studenski prvaci u rukometu (dio njih) i piju niksicku pivu! Dolaze iz grada Braga iz Portugala. Pokazali su divan rukomet. Moje cestitke!

Berlingo

Evo jedan od zanimljivijih poslova. Ovdje nije nije nikom dosadno.

Berlingo

Evo jedna slicica iz Rijeke.
Staro je pravilo kad vozaci Cistoce idu na deponij iskrcaju radnike da u miru marendaju ispred neke usputne butige. Evo jedne gdje se to dobro vidi. Obratiti pozornost na boju!

Berlingo

Ovo mi nikako nece biti jasno. Slikano je u srijedu ujutro ispred Plodina na Marinicima. Kako je moguce ne vidjeti ovakav stup i to suprotno od sunca?