Pulapromet - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 13:24:45

Jasenko

Jasenko

Boro više nije aktivan na forumu? S njegove je strane pisano dosta zanimljivosti. Pulaprometova živa enciklopedija.

Jasenko

Pomoć oko ex gb 195 (sada Agolagunin). Već sam četiri puta zapalio iz Pule put Poreča s fotićem, i tijekom tjedna i vikendom, ali ga nema ni na parkingu  dvorane ni u bližoj okolici. Skupo me košta ovaj ex gb 195. Ako netko zna neki okvirni termin kada je tamo ili tura kojom vozi, da priredim foto-sačekušu.

Tomek

MB Citaro

Pozdrav ekipa, interesira me da li djeca zaposlenika vaše firme imaju besplatnu režijsku kartu?
Hvala

Jasenko

Ima li netko fotke / skenove žetona i kasnije kartica za vožnju (po bojama za sve četiri zone, odnosno kartice kupovane u busu)?

noxis93

Citat: MB Citaro  u Ožujak 22, 2011, 12:59:01
Pozdrav ekipa, interesira me da li djeca zaposlenika vaše firme imaju besplatnu režijsku kartu?
Hvala
Ne bi znao rec. Znam da sam vise puta uocio neko djete koji kad bi prosao RF karticu na ekranu pisalo bi VIP karta...Sad neznam, valda je to to.

Jasenko

Zna li netko nešto više o kupovini autobusa (LPG) krajem 2011?

Tomek

LPG ili CNG? Ako je ovo drugo(ne znam jel opće ima LPG autobusa) mislim da će doći Citelisi kakvi su i u Zagrebu jer to je kod nas očito postao trend.

tramvajac 92

Kod nas nema. Beč sve svoje autobuse puni LPG-om (koji po voznim osobinama vjerojatno nisu nešto pogotovu zglobnjaci od 240 ks)

nexus

Citat: Jasenko  u Travanj 11, 2011, 22:38:12
Zna li netko nešto više o kupovini autobusa (LPG) krajem 2011?

Odakle to da će se kupovati plinski?  ??? Bilo je, koliko se ja sjećam, tek govora da "bi trebalo razmislit", ne i da je to definitivna odluka..

U svakom slučaju, trebala bi ove godine zbog odredbi Pravilnika o starosti autobusa ići tri nova autobusa, nadam se zglobna..

sendipula

Jasenko imam ja zeleni žeton od pulaprometa!!
Živjela 184-ka!

sendipula

Boro ja mislim da je Gbr.164 bila harmonika  bus123 bus123
Živjela 184-ka!

sendipula

Gbr.226 ima reklamu od GLASA ISTRE >rigoleto<good_boy good_boy
Živjela 184-ka!

Jasenko

G.b. 164 bio je solo.
Od novijih reklama - osim reklame Glasa Istre (226),  tu je i reklama za Ožujsko (225) te reklame već prošlog 58. filmskog festivala (185 i 201) gotovo identične prošlogodišnjim.