GPP – fotografije, 2007. – 2022.

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 13:25:20

tramvajac 92

Nekako mi se čini da bi prije 09 mogao ići u rashod, kao jedini MB u garaži..

Krpan

09 je tek obnovljen, pa se nadam da ima neku budućnost, a i po nekoj logici mogli bi imat neku zalihu dijelova od rashodovanih Merđi. Ali, po primjeru 01, 17, 18, 21 itd. sve je moguće!

Krpan

28 na Vinkovačkoj

29

i 55 na Tenjskoj cesti

Krpan

Krpan

60 na okretištu Višnjevac

COVIK

Može li netko od osiječkih kolega malo poslikat unutrašnjost sprintera,zanima me raspored sjedala,kontrolna tabla,mjenjač,ima li retarder?Koji su motori u njima?
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Krpan

09 na svojoj sad već standardnoj liniji

27 u Trpimirovoj na povratku u remizu

Krpan

59 na liniji Kopika-Sjenjak; uglavnom na toj liniji minibus vozi konstantno prazan iako je ove godine ta linija puno određenija nego prošlodgodišnja (uvedeno je nekoliko novih stajališta na Sjenjaku, te produžavanje u Tvrđavicu), što se možda može pripisati i vremenskim uvjetima koji dosad nisu omogućili da se Kopika napuni. Međutim na liniji Višnjevac-Josipovac čini mi se da minibus neće biti dovoljan kad ponovno počne škola, jer se čak i nedjeljom prijepodne zna poprilično napunit.

Ono što se meni osobno ne sviđa kod minibusa je bočni displej s crvenim slovima koja se gotovo ni ne vide kroz zatamnjeno staklo, a od naprijed zbog velike zakrivljenosti šajbe se ne vidi tabla s odredištem skroz dok bus ne stane. Ali neki opći dojam je ok! Čini mi se da je unutrašnjost puno bolje raspoređena kao i vrata nego kod Isuzu-a Tourqouise Interurban (KR-461-FM) i Irisbus Daily (RI-PP-011 i VŽ-PP-003) koji su bili na probi u lipnju 2010.

Krpan

48 nakon dugo vremena umjesto 34

Krpan

GPP je poradio na prepoznatljivosti minibusa

Krpan

Otkako su počeli radovi na cesti za Čepin, 34 je dospio na liniju 3 prvi put otkad je dobio reklamu

Krpan

Pošto su zbog produživanja Svilajske ulice prema Dravi izvadili nekoliko metara tramvajske pruge, od danas od tram. okr. Podgrađe do tram. okr. Višnjevac umjesto tramvaja voze autobusi (danas 04, 25 i 30) .

04 dolazi na okretište Podgrađe

25 i 30 na Štrosmajerovoj

i 25 na okretištu Višnjevac

jedan_019

32 umjesto tramvaja na djelu linije 1

36 na liniji 5

Paško

Par slika iz mojeg kratkog boravka u Osijeku.

50 i jedan Sprinter

41

30

33

36

55

27 i 47
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

jedan_019