Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

M.A.N. boy

u svakom slučaju sad se da lakše parkirat  ;)

mivano

U 622 izvađen jedan par sjedala iz prikolice. Pretpostavljam zbog dotrajalosti nosača sjedala koji su zahrđali.

Berlingo

Ovo stvarno ruzno izgleda. Pojma nemam koliko je staro, ali cim sam vidio odlucio sam da to forum mora imati.

Shole

Nema se para za "šesticu" i "dvojku".   P.S. valjda zato nedjeljom voze sa solo.  >hammer<

NP-549

Citat: kico101  u Lipanj 27, 2011, 09:07:01
Trik kveščn. Znao sam da je neka psina. ;D

Da ne kažete da sam nešto kemijao sa brojevima

Nevjerovatno kako je jednostavno napravljen spoj sistema.  Dvije cijevi od zraka sa dva ventila, i dva malo veća džeka sa po desetak stopica. Isto to i na prikolici. Prikopčaj i teraj.  Da otkuče prikolicu na 614 više nebi bog dragi pospajao sve one žice i ......

mivano

U 648 otraga više ne postoje bočni otvori na prozorima. Ugrađena obična stakla, što je naročito "pogodno i korisno" u ovim vrućim danima.

mivano

Kako se razbuditi u rano jutro?

Sjednite u prikolicu od 418.  ;)

Berlingo

Ovo je gornja trasa trojke. Bilo je u njemu 20-25 putnika. Unatoc svemu zadnji kraj debilno u zraku. Ali mali ide. Na najvecem usponu 40- 45. S jumperom se namucis da ga pratis. Steta da se tako puno kvare.

ikar

Dio 422 je uskrsnuo! Njegov 4. brzinski mjenjač je u 499  :P

Shole

Ma bravo.  A na 467 pak osvanuo odjedanput nakon 25 godina onaj sa 5 brzina

Berlingo

Nisam vjerovao da cu ikad vise u zivotu vidjeti u Rijeci MAN monotral s 4 brzine. ???

ikar

Ja ga najrađe nebi vidio, sje*ali su bus koji je još solidno išao.

Berlingo

624
Gledam ga od naprijed. Ima dva kratka, znaci svijetle. Gore mu ne svjetli ljeva pozicija. Onaj debilni displej sad nije vazan. Gledam ga od iza. Sljeve strane mu ne svjetli nista. S desne ima jednu lampicu, no nema ni svijetla tabllice. Osigurac? Lako ga zamjeniti, no to moze biti i veci problem ako ga izbacuje.

NP-549

mi ti sad vozimo s pregorenim sijalicama jer čekamo da crknu na čim više buseva i onda ćemo dobit veliki popust kad naručimo sto komada

mivano

588 - autobus za sve vremenske uvjete

Jedini u gradu je vozio po snijegu.
Po ljeti otvori prednja vrata i nemaš briga oko klime.