Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

Shole

Nema vožnje za MARČELJE u to vrijeme. Ide samo 617 sa 20 KLANA.   Kad je škola onda ide i BIS 645 ali sa displejem 20 VIŠKOVO i vozi do centra mjesta, do groblja, zato jer onda nastavlja sa djecom Viškovo-Brnčići-Kudeji-Viškovo

ikar

Citat: Shole  u Kolovoz 26, 2011, 21:14:49
Ide samo 617 sa 20 KLANA

631 sada vozi. Umjesto njega na Hreljinu 626, a Brgudski je 640. Sve navodno zato jer 631 ima "protuprovalni sustav" protiv krađe nafte, a na Klani se puno kralo.

little-perfect-fairy

Nema vožnje za MARČELJE u to vrijeme

Hvala na obavjesti ali znam i sama da nema polaska za Marcelje u 1615. Moj post o ovome napisan je niti minutu poslije no sto mi je nesto veliko narancato s klimom nalik na neki Autotrolejev bus, prosao pred nosom. Ja sam bila na semaforu kod Jelacicevog kad je prosao bus 719 sa Displayem 20 Marcelji, bilo mi je kao prvo cudno sto uopce ide zglobni na tu liniju (nije da ga se cesto vidi) a kao drugo sto je pisalo Marcelji a ne Klana.

Sve u svemu, glasam da je to bila probna voznja ali se nasao neki šaljivđija pa stavio na display 20 Marčelji jer ponavljam, ne sjecam se da je uopce bilo putnika u busu.

Shole

Ma sve 5,  nije niko reko da izmišljaš, nego idemo sistemom eliminacije.  To nije, zbog tog i tog, ono nije.....  bit će na kraju ono što si rekla:  probna vožnja.

Boki651

Nakon dugo vremena, ponovno jedna ranojutrnja voznja unatrag kroz ovo moje naselje. Nije mi se dalo do balkona gledati, koji g.br, samo se čuo Conecto kako pjevuši ti ti ti ti. ;D

ikar

Ova saga mi već postaje nevjerojatna!

Boki651

I meni, al znaš šta može biti, Trolej uveo novu metodu, kako ispitati da li svi vozači znaju voziti u rikverc, ako se uspije izvući do vremena polaska, cirka 50 m vožnje unatrag, znači da je dobar vozač. ;D

Šalu na stranu, ne kužim kako je to moguće, pored toliko novotarija, koje naprosto podsjećaju da se moraju okrenuti oko rotora.

Berlingo

To je dio obuke za nove vozace koji trebaju doci, pa su sad ovi stari prisiljeni to isprobavati kako ce to izgledati. Ovaj Autotrolej je gori i od JNA.

Shole

To su igrači one privatne kooperantske tvrtke koja piše rasporede, a ti voze samo monotrale pa im je sajns fikšn ić sa solo u Hosti. Ko zna kad su zadnji put bili, vjerovatno još dok je vozila do Tuša.   

Još da se kuglači vrate sa 32, ko zna di bi oni zalutali

MAKI

nije usao na deltu vidio ga ja znace vjerovatno je bila probna
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Shole

little-perfect-fairy

Pretpostavljam da se to veze uz moj post.

Shole

Onda postoji  " CITAT ", s obzirom da smo o tome pričali još na prethodnoj strani

bagerista

Ide samo 617 sa 20 KLANA

617 je sad opatijski umjesto 633

valjda radi bosch kljuca samo ???.  Sinoc vidjen  bus 566 na 32-ki kako grmi kroz opatiju  :)evil

Berlingo

Mislim da ovo drugi puta u zivotu vidjam. Nedjelja i TAM-ina na 18B. U pitanju je 577. Slika je katastrofa jer je vozilo u pokretu, ovo sta miruje je jos i dobro. Fantasstican zvuk, moze ti uljepsati dan!