Autotrans - razno

Autor Tomek, Siječanj 13, 2009, 19:53:22

Shole

1186  na Korčuli ima @

Berlingo

Kakva je zapravo sudbina 1281? Pise da je prebacen u Rijeku. Ja cesto idem u Zagreb i ovo ljeto sam ga vec 10-ak puta vidio. Nekad u Delnicama, ali valjda 5-6 puta oko 7.35 kako je starom cestom sisao na Grobnik.

ikar

Izgleda da je u Gorskom Kotaru, to isto spada pod PJ Rijeka, ali ipak nije mu uloga ista kao i prije (HŽ, Baška).

Shole

Vjerovatno preko sezone ako su povukli na bolje linije neku Delničku Setru 315

ikar

Preko sezone sigurno, a možda i za stalno - pitanje što bi ona vozila u Rijeci sad kad nema HŽ-a i večernju Bašku preuzeo PJ Krk.

Shole

DINA,  Opatija-Veprinac

Berlingo

Opatija- Veprinac. Ovo je dobro. Stvarno je jednom vidio i morao nazad par metara, dosla mi u jednoj od serpetina iznad Icica. Veceras prosao Zabicu oko 20.00 i evo ti nje s tablom Rijeka- Delnice.

Berlingo

Casper

Odmah se ispričavam ako nije napisano na pravome mjestu!
Krajem 7og mjeseca putovao sam iz Novog Vinodolskog prema Zadru. Kartu sam kupio na tom istom kolodvoru dan prije, ali na karti nema broja sjedala. Dolazi autobus na kolodvor sa možda nekih desetak mjesta praznih, a u njega pokušava ući grupa od 40ak ljudi. Pokažu vozaču karte i kaže vozač neka uđu to ionako nije daleko (od Novog do Klenovice). Na moje pitanje vozaču da zašto bih ja trebao stajati sa uredno kupljenom kartom odgovor je bio ajde ulazi neće ti ništa biti. E sad postavlja se pitanje što bi bilo da se desio sudar ili da je netko pao u onim zavojima??? A uz sve to u bunkeru skidaju one naljepnice s jedne torbe i stavljaju na drugu... KATASTROFA!!!

Shole

I ti si imao valjanu kartu, i oni također.  Nije tvoja "bolja" od njihovih zato jer ti putuješ dalje.  Problem je u tome što je prodano više karata nego što ima sjedećih mjesta, a stajati se nebi smjelo.

leic96

Danas sam doživio jedno veliko razočarenje u Autotrans.
U Crikvenici se danas i sutra održava 2. međunarodni arheološki kolokvij. Inače održava se u jedinom crikveničkom hotelu sa 4*(da ne reklamiram). Između ostalog je trebalo organizirati i prijevoznika. Naravno, odlučilo se za Autotrans. Budući da na kolokvij dolaze ugledni gosti iz zemlje i inozemstva, trebala bi biti usluga na nivou. Prvi dan je Autotrans bio angažiran za prijevoz do gradskog stadiona. Svi sudionici, među kojima sam bio i ja, očekivali su neki "moderan" bus(ja sam se nadao 1298, 1323 ili 1207). Kada smo izašli van dočekalo nas je iznenađenje: Poslali su Setru 1096. To bi donekle bilo u redu da kad sam ušao unutra nije bilo je papirića, čipsa...(očito nakon školskog prijevoza). Tako se predstavljamo pred uglednim ljudima...
Baš me zanima koji će bus sutra poslati?

5AR

Prodani:
Iveco Daily 1183 i 1201 oba bez klime
Iveco Daily sa klimom (ne znam još koji, neki od preostale trojice starih modela 1208,1209 ili 1220)
Man Lions Classic 1279

Rashod
Dubrava 953 (vjerovatno prodana)

U zamjenu za Daily-e u Gospić došli 1150 i 1315

1397 otišao na Brač

5AR

1395 je na području Senja

Tomek

Večeras kao i zadnjih tjedan dana na zagrebačkom autobusnom kolodvoru apokalipsa.. Dok se deseci autobusa vraćju sa raznih dočeka nove godine po Europi(na jednom je pisao br 83) kreće se na skijanja.
Pišem to ovdje jer su večeras na skijanje krenuli novi sivi Cityliner od Transa i 4 S415GTHD od Autotransa među kojima je bila i 1186 i Umaška sa PU regama.

Tomek

1150 prodan, jel zna netko šta je sa 953? Jel rashod ili prodana?