Slike iz Zagreba 2011.

Autor conecto, Siječanj 01, 2011, 11:56:59

marin

Evo Vam ih i ispričavam se zbog kvalitete nekih među prvima ;D : izdaleka

Malo bliže još nisu stavili ležeče

linija 115 na novoj podlozi

Linija 136

Nova podloga okretišta evo je samo za Tramvajca  ;D dakako i za sve ostale

Iz ulice V korajca išao je ravno pa ovdje to je improvizirano okretište ali su sad tu auti:

Ovuda je bus prolazio kad je krenuo sa okretišta :

Govori se da ako se tu napravi cesta a onda bi produžili liniju za špansko kad se pređe preko ovog veelikog gradilišta dođe se do linije 146 :

Vjerojatno ste primjetili da su radovi već gotovi a piše da će trajati do subote, to je za pohvalu.

marin

I isprike za ovakav redoslijed slika nisam mislio da će tako ispasti drugi put će bit bolje  good_boy

tramvajac 92

Slike su ok. Bitno da sad vidimo kako to izgleda.

marin

E super onda i jel dobro  ;D

Berlingo

Berlingo

688

685

308

GT-R

Evo jedna slika i od mene.
Gbr 100 na supstituciji Žitnjak-Savišće (taj dan je uz njega vozio i gbr 106)

Inače, nemam baš naviku slikati buseve, neugodno mi je slikati, mogu si tek misliti kako je vozaču kojega slikam.

marin

Evo još radova  ;D

Stanica ne služi ničemu pošto 136 staje na stajalištu linije 115

Pogled sa balkona

Evo još radova

Malo autobusa

136 na stanici TRŽNICA ŠPANSKO u smjeru Ljubljanice

I to je to tamo su radovi na veliko i trajat će par dana, tako da tko želi može doć vidjeti  :D

Berlingo

COVIK

Martin u Zagrebu,Martin iz Zagreba ;D

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

plavi ZET-ov bus volim

Danas sam bila u Lipnici...

...i Golom Bregu.

Za kraj, naravno:
Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

Berlingo

Ova mi je u sredini najjaca. Mozda si prosla kraj neke tvornice parketa? ;D Svaka cast na slikama.

Ivan1983

plavi ZET-ov bus volim

Sexy Breg. :P

Citat: Berlingo  u Rujan 30, 2011, 22:56:22
Ova mi je u sredini najjaca. Mozda si prosla kraj neke tvornice parketa? ;D Svaka cast na slikama.
Mislim da jesam. Nekoliko mi je stvari upalo u oko tijekom putovanja, uključujući i neku tvornicu/tvrtku pa moguće da je onda to ta. :)
Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

Berlingo

Budem ti je poslikal u ponedjeljak. ;)