Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

zvone16

ZvoneXp

ikar

Malo prije je bio 611 i 602, jučer 716.

zvone16

602 je u prigradu, viđen u 12 i 47 da vozi 29.
ZvoneXp

Shole

Onda su ga (602)  skinuli sa 2A jer su im trebala solo kola, a tamo poslali monotral koji su imali u pričuvi.   Primjetio sam u zadnje vrijeme da šalju i u prigradu monotrale di god može (651 već par dana na 18 Spinčići) da bi im ostao solo u pričuvi

zvone16

Da, mislio sam ga danas slikat ali je pobjegao mi  ;D
ZvoneXp

ikar

Vozač koji je danas vozio 12:45 Spinčići sa 651 je vozio 16:30 Kukuljanovo sa 632 koji je pričuva 16:00-18:00. Kriza...

Shole

Kako neko može bit 2 sata pričuva u špici, a kao kriza je !!!???

Berlingo

Kriza je a 611 je ostao do kraja dana. A ovaj 651, nije li on neko jutro, cini mi se u srijedu, bio na sedmici?

Shole

Bacaju ga svakamo, po potrebi. Prije je imao svoju prekidnu na 32, ali sad ga najčešće "prodaju" prije početka drugog dijela, a njegovo odvozi 667 koji ima pauzu 12.20-16.40.  Taj 667 sad radi uvjerljivo najvise km u troleju,  10 đireva za Lovran i 1 do Opatije što ispada oko 440 km.  Baš me zanima dal rezervoar izdrži, ili ga tankaju 2 put dnevno

mivano

Negdje sam vidio 612 s displayem 18b. (Bit će taj fenomen o kojem pišete.)

Berlingo

Nedjeljna sestica s 607 i 605.

kico101

Gledajući ove EL-ove na 6-ci i SU240 na 1A, evo prijedloga za racionalizaciju. Ako se ne varam, na 6-ci su 3 cjelodnevna vr isto kao i na 1A. Ukinimo konačno 1 vr na 1A i ostavimo 2 cjelodnevna sa slijedom od 30 min, a onaj jedan prebacimo na ovu jadnu i napuštenu 6-cu ( radnim danom stare Avtomontaže, nedjeljom EL-ovi ). Na trasi od Podvežice do Krnjeva NN stanuje netko tko se očito jako zamjerio gradskim vlastima, jer racionalno objašnjenje za ovakvo punjenje 6-ce ne vidim.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Berlingo

Na 1A bi bilo dobro i radnim danom staviti 2 autobusa, intervali 30 min, u spici jos jedan (2+1), intervali 20 min. Jer ovo sad je stvarno debilno da su prazni. A kriza je, stedi se....

ikar

Racionalno objašnjenje će dati ovih 20 ljudi što sjede u 6ci  ;)

kico101

Citat: ikar  u Listopad 02, 2011, 23:05:55
Racionalno objašnjenje će dati ovih 20 ljudi što sjede u 6ci  ;)
Ako sam dobro shvatio ovu logiku, onda je racionalno da na 1A nedjeljom voze 102 i 103, da 5A uopće ne vozi, a na većini linija mogu se unajmiti Taxi. Jesam li dobro shvatio?
HNF, ali ne mogu prihvatiti objašnjenje da zbog 20 ljudi mora voziti prigradski bus. Tom logikom je prije par nedjelja 617 pucao po šavovima na jedinici, 627 donedavno na 2-ci za vrijeme hodočašća na Trsat itd.
Što se tiče ovih 20 ljudi na 6-ci, s obzirom na standard javnog prijevoza biti će ih sve manje, pa će 605 zamijeniti 108 i tako dalje dok se tom logikom linija potpuno ne ukine, jer gle čuda, ljudi ne žele iz naselja od 10.000 stanovnika, 10 minuta od centra, u isti kretati s autobusima koji polaze u 15,30-16,25-17,48-20,25.....
Ovaj posao ne valja. Iz krize se nikada ne izlazi smanjivanjem potrošnje, već upravo povećanjem. U prenesenom slučaju-samo povećanjem putnika Autotrolej može iz krize. Čime će ih privući? Sa jednom od najjačih gradskih linija sa polascima svakih 20 minuta sa rasklimanim prigradskim busevima bez stražnjih vrata? Sa minibusom kod kojega sami otvarate vrata, a čovjek od 1,80 mora hodati pogrbljeno? Sa klimatiziranim autobusima s ugašenom klimom kada je vani 35? Neće ići. Kriza će uskoro kulminirati. Vozni red bi se mogao potpuno raspasti jer neće biti dovoljno vozila ( a moguće ni ljudi ). A onda?
Posuđivat ćemo buseve od Valjana?  >hammer<
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.