Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

mivano

455 na 6. Tijekom špice problemi s ukrcajem i iskrcajem putnika - naravno, zbog rasporeda sjedala.

Shole

Dobro da je i to bilo za van, još da se u ovoj situaciji gleda kakve ko ima stolice   >hammer<

kico101

A ja sam danas vidio jednog Kitara klimaša na 6-ci, S obzirom na, u posljednje vrijeme uvriježenu praksu punjenja starim Avtomontažama i ovo je postala vijest. >:(
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

MB Citaro

A danas ujutro je malo i 651 posjetio liniju 7

MB Citaro

danas opet na 2A neki monotral od serije 61? ili 62?

zvone16

Na 2A šta sam ja vidio bio je neki Connecto koi na sredini šajbe ima zaljepljeno 2A, i 585 u kojem sam bio napravio krug, kasnili 45min.
ZvoneXp

little-perfect-fairy

MB Citaro

Nekim čudom stigao citaro 723 na liniju 7

ikar

I 722 je tu. Nešto se pričalo će se autobusi rasporediti po voznim redovima i uvijek voziti isti. Živi bili pa vidjeli. Ali moguće - 722 i 723 su na 7, a na 6 je 720.

zvone16

ZvoneXp

MAKI

Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

kico101

Imam provjerenu informaciju da je 685 na liniji 8 ( očekujte ga oko 8,05-8,10 na Trsatu ). Fotić u ruke i akcija.  ;)
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Shole

Citat: kico101  u Listopad 11, 2011, 07:41:21
Imam provjerenu informaciju da je 685 na liniji 8 ( očekujte ga oko 8,05-8,10 na Trsatu ). Fotić u ruke i akcija.  ;)

I to smo doživili  >hammer<
Još nam samo preostaje Ciccimici ili još bolje 101 u 7:10 na liniji 2 sa Srdoča.

Kao što je neki dan bilo problem 113 poslat na Tibljaše, a 584 za Paveke,  tako se valda ni danas nije moglo 685 poslat za Grohovo u 7:15 a onog koji to vozi na osmicu.

ikar

A pošto za to vozit treba dozvola za pilotiranje izdana u NASA-i, vozio je prigradski vozač...