Fortis Prijevoz (ex Averto), Vodovađa

Autor travego 580, Veljača 15, 2011, 21:08:16

maky

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

zlikowszky

Ha, sad ga tek vidim. Jest, prekrasan je i čestitke vlasniku na uređenju!
Ipak, po mom ukusu, ovo kemijanje s inoxom i zakovicama/šarafima po pojasu oko stražnje tablice, nikak mi nije vizualno sjelo....
nidi, kad se sastaneš s novcima, opali sprijeda prozirnu plastiku za žmigavce, ili još probaj stražnji svjetlosni sklop presložiti da bude naizmjenično bijelo crveno.
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

nidi

Hvala na pohvalama,. ;) Sto  se tice okvira oko tablice ni meni nije sjeo ali takav je dosao pa nisam dirao kao i ove crne crte ispod prozora, samo sam dodao novi zadnji svjetlosni sklop i to mu je super sjelo, i jos par nekih detalja unutra i vani i mislim da je sve u svemu ok ispalo. ;)
*****  V     O      L       V       O   *****

lukas auto

telige

Citat: nidi  u Studeni 13, 2011, 14:47:14
Hvala na pohvalama,. ;) Sto  se tice okvira oko tablice ni meni nije sjeo ali takav je dosao pa nisam dirao kao i ove crne crte ispod prozora, samo sam dodao novi zadnji svjetlosni sklop i to mu je super sjelo, i jos par nekih detalja unutra i vani i mislim da je sve u svemu ok ispalo. ;)

Sada će to gazda riješiti  ;)  Inače bus puno bolje izgleda uživo nego na fotkama.
Nema me.

Shole

Da, definitivno izmješaj štop svjetla, ko što je zlikowszky rekao, kad već imaš ovakva svjetla.  I ako ikada budeš u prilici metnut ona ljepša zrcala.  Al ne sad neku tursku krametinu, nego originalna njegova ali ona modernija.  Inače ostalo za +5

maky

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

nidi

Maky šta te spriječava imaš broj u oglasu! hahahaha 8)

telige

Već mjenjaš? Pronašao si ono što si tražio?
Nema me.

nidi

Pa mislim da jesam, al bez obzira prodao se ovaj ili ne očekujemo prinovu.  ;)

maky

Citat: nidi  u Studeni 13, 2011, 23:42:22
Maky šta te spriječava imaš broj u oglasu! hahahaha 8)
Ma neke komplikacije sa tajnim računom na Karibima...  ;)

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

telige

Citat: nidi  u Studeni 14, 2011, 16:28:54
Pa mislim da jesam, al bez obzira prodao se ovaj ili ne očekujemo prinovu.  ;)

Opa, lijepo,lijepo. Pohvali se kad dođe. Je li onakav o kakvom smo pričali ili si se predomislio?
Nema me.

nidi

Budemo vidili puno je kombinacija u igri ali ipak naj radije volva ako uspijemo naći kakvog tražim!:D

telige

Citat: nidi  u Studeni 14, 2011, 20:52:52
Budemo vidili puno je kombinacija u igri ali ipak naj radije volva ako uspijemo naći kakvog tražim!:D

Nešto ovakvog? ;)

Nema me.

troosovinac

bela lađa