Kvarovi i nesreće autobusa

Autor maky, Svibanj 12, 2008, 21:08:14

zlikowszky

Citat: Marek  u Studeni 01, 2011, 17:30:32

Ovak nekaj je samo njima spodobno...blatobran na servisu a bus u prometu...sjećate se kad je u Zagreb dolazio isto tako bez blatobrana i O404.

Koji su to tamo likovi...prajsles! :)evil
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

zvone13

A kaj je sad tu smjesno !!!

Ljudi voze ono sta imaju !!!

Sta bi trebali strajkati jer ih je sramota voziti bus bez blatobrana ????

Daj ljudi uozbiljite se  !!

Vidite kakvo je stanje u drzavi, tako je u vecini nasih firmi .

Shole

Za početak bi Mile i ekipa mogli malo manje razbijat pa će im onda busevi barem na nešto ličit.  Niti jedna firma nema tako izlupane buseva sa oguljenim, popucalim i razbijenim branicima ko što je AP Imotski.  Ovo "voze što imaju", to se slažem stobom, ali nek onda malo i pričuvaju to malo šta imaju.  Nemože mi nitko reć da su busevi izudarani zato što voze non stop. Da pa šta, koda drugi ne voze.  Autotransove Setre 315 koje su 10 godina stare imaju po 2 miljona i ko iz dućana su, a itekako voze po uskim cesticama

STEFI- GRAF

Djelomično se slsžem s tobom ja san nekidan vidio higer-a izbliza izgleda kao da ima 50 god i da je privalio 20 000 km užas.Ali to je tako kad u tjedan dana par vozača sjaši i uzjaši nemože biti dobar pogotovo u firmama koje loše stoje i fali im vozila,a nekada su u pričuvi uvik imali 5 autobusa.Pošto to autobusa šta imaju su non-stop u eksploataciji to se ne stigne ni oprat ni održavat zato su svi tako ofucani.

im

man im-263-ak osta u kvaru na ulazu u split!

COVIK

Ma nije valjda,pa kako se to moglo dogodit :)evil
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Tlimfocit

Mladi Imoćani počeli na facebooku stavljat ovakav status: :D
"ako vam se autobus nije pokvario,sudario,zapalio,osta bez točka ili u najmanju ruku osovine ne vozite se s imotskim autoprijevoznikom"

COVIK

lukas auto

Ali za njih sigurno vrijedi izreka s reklama: People who know use Valvoline..... ;D

Shole

But they don't know how to use Valvoline

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

im

oće li se vracat  ;D ;D ;D nemaju para za gorivo kamo li za servis!

im

im

Danas sivi transliner na njohovoj liniji vozio kroz split s otvorenim poklopcom motora ;D

COVIK

Citat: Tlimfocit  u Lipanj 04, 2012, 17:37:05
A jedna od Šemsi viđena u Omiša kako ide prema Splitu na liniji. Onaj mali čudni MAN u Omišu parkiran.

MAN je u Omišu ima već deset dana >hammer<