Kantić touristik, Tešanj

Autor busfan, Prosinac 01, 2007, 14:32:52

Silja TZ

Sutra idu za Dortmund najjvjerovatnije sa S431DT pa pokušat cu ih ulovit na as lukavac  :) Prošli utorak nisam imo aparat  >hammer<
Vozac buducnosti . :)

Tomek

lukas auto

Jesam ja lud ili je u ovoj temi prije bilo 31 stranica? ???

Tomek

Neke slike se više ne vide, zahvaljujući autorima koji su ih obrisali pa smo maknuli prazne postove

Bari

Citat: Tomek  u Studeni 29, 2011, 19:49:03
Neke slike se više ne vide, zahvaljujući autorima koji su ih obrisali pa smo maknuli prazne postove

Vrlo pohvalno, odmah tema dobiva na preglednosti. Bilo bi dobro kad bi se to napravilo sa svim temama, naravno koliko je moguće  ;)
KREPAT MA NE MOLAT !

tomekk

Više-manje je to napravljeno kod svih većih BiH prijevoznika, a bit će uskoro i s manjima.
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

senci

juce iz minhena 431 i 417 krenule u pravcu bosne obe pune.od kada katic drzi dortmund sa 2 busa?al milina ih vidjet na stanici preve ljepotice izmedu gomile turskih manova

busfan

Citat: senci  u Prosinac 04, 2011, 12:31:18
juce iz minhena 431 i 417 krenule u pravcu bosne obe pune.od kada katic drzi dortmund sa 2 busa?al milina ih vidjet na stanici preve ljepotice izmedu gomile turskih manova

Vikendom obicno idu po 2 busa iz Dortmunda, ja sam vidjao i tri

Marek

Danas jedan od N 116 bio na liniji za Zagreb.

Tomek

op,op,op, kraljica se ne viđa svaki dan u Zagrebu

Crohunter

Cujem da kantic ima strasnih problema na njemackoj i da ga ganja murija kao i porezna radi utaje poreza i posluzivanja zabranjenih gradova / stanica
zna li itko ista o tome??

tomekk

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

mate

Majstor

Danas od 6 ujutro na Zg obilaznici Setra 417 u kvaru
Poklopac motora još otvoren ali majstora nema ?
Samo mi sudite pošteno !

kampanjac

Citat: Majstor  u Veljača 08, 2012, 14:12:15
Danas od 6 ujutro na Zg obilaznici Setra 417 u kvaru
Poklopac motora još otvoren ali majstora nema ?
ja je oko podneva vidio, poklopac motora još uvijek u zraku...nigdje ni žive duše a prva vrata otvorena..