Fortis Prijevoz (ex Averto), Vodovađa

Autor travego 580, Veljača 15, 2011, 21:08:16

COVIK

Citat: nidi  u Svibanj 01, 2012, 23:58:58
Moram pohvaliti budno oko slikano u cavtatu, dobio je nove natpise s novim logom firme na zadnjoj strani i zadnjim bocnim staklima (to nisi primjetio :P) iste naljepnice je dobio i neoplan. Radena je limarija odozdol,prozirni pokazivaci smjera,plave zavjese i ratkape bijele boje. dogodine ide sredivanje sjedala i jos neke dorade...;)))

A da nije možda "splićo" na privremenom radu u Du ovo slikao ;D
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

telige

Citat: nidi  u Svibanj 01, 2012, 23:58:58
Moram pohvaliti budno oko slikano u cavtatu, dobio je nove natpise s novim logom firme na zadnjoj strani i zadnjim bocnim staklima (to nisi primjetio :P) iste naljepnice je dobio i neoplan. Radena je limarija odozdol,prozirni pokazivaci smjera,plave zavjese i ratkape bijele boje. dogodine ide sredivanje sjedala i jos neke dorade...;)))

Bio sam na tom parkingu kada sam vam bio na ispomoći zadnji puta prošle godine,a internet adresu sam spomenuo, ima je iza i bočno, i zavjese sam skužio, jedino nisam radkape uočio ???.
Ipak je to tvoja "maza", moraš ga srediti ;D
Nema me.

maky

Splico je uhvatio Sveto Trojstvo: Neoplan, Volvo i Setra (most u pozadini)  ;D

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

fijasko

maky

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Tomek

Eurobus AV 120 i Neoplan Transliner N316H prodani, kupljen EA Eurostar O303 od Valentića.

zagorec

Tomek

Transliner u Klanac kraj Omiša, a AV120 jednom novom prijevozniku u DU.

STEFI- GRAF

EA O-303 vrhunski bus samo mislim da ga je malo vrime pojilo šteta Eurobus im je bio baš super i po meni još uvik lip i moderan autobus  ??? :)

nidi

Jucer smo Volvo i ja imali oprostajnu voznju 24h-1000km, uskoro odlazi. Stefi volvo je prodan jer je bila namjera uzeti 9700 ali nazalost zbog sveopceg stanja u ovoj bransi nazalost ove sezone nista. Auwarter je smisljeno uzet za prespojit jedan posao i ovu sezonu je vec rasprodan. Zatamnjena su stakla nedavno, sad se lakira u bijelo. Doci ce jos jedna prinova ali sve u svoje vrijeme. ;)
*****  V     O      L       V       O   *****

STEFI- GRAF

Sve mi je jasno valjda će bit bolje ajde molim te kad bude EA sređen koju sliku :)

nidi

COVIK

Citat: STEFI- GRAF  u Veljača 10, 2013, 13:05:33
Sve mi je jasno valjda će bit bolje ajde molim te kad bude EA sređen koju sliku :)

A ja bi volija vidit i koju sliku dok je u fazi sređivanja ako je moguće.
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

nidi

5AR

Konačno sređen je ovakav a kako je do toga došlo možda ipak "bude bude".   :)evil