Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

ikar

I jučer je bio 665 umjesto 690! (11:10 18B Kastav)

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

NP-549

690 više ne noći u Rešetarima nego u garaži tako da umjesto njega sad može ujutro izić bilo koji autobus, ali obično se da neki noviji jer u smjeni ima DIP Klanu.

Klanaman

MAKI

Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

zvone16

i 616 na 2a i naravno najveća budala morala vozit bar je oko 13 i :50 viđen iznad bivšeg građevinskog faksa
ZvoneXp

MAKI

danas 671 na 2 poslije na svojoj redovnoj 32 bit će da su ga  posudili.
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Lion

720 danas vozio u zavidoviće. Uvijek se čudom čudim kad vidim citaroII na 2A, nije čest gost.
Grad ti kao svome stanovniku pruži priliku da umjesto sasvim solidne prigradske linije dobiješ lošiju gradsku liniju. Ali si na kraju krajeva građanin, jel tako?!

mivano

Danas u 15:15 664 išao za Lokvu. Točnije, krenuo je u 15:20. Valjda su tražili slobodna kola. Gedžo je sporo vozio, ali moram priznati da me Conecto fascinirao. Jednostavno je stvoren za liniju 11. Bilo je dosta ljudi, prohodnije je...
Ali nekako lagano ide. Ne muči se uzbrdo. Jednostavno bolji je od bilo kojeg MAN-a.

ikar

Da, bila je nestašica!

Vidio sam da su otpale ispomoći za Opatiju u 12:20 (667 išao za Mavrince u 12:30, nastavio i u 13:40), kao i ispomoć u 12:45 (611 išao za Šoiće u 12:45)

Shole

Neda mi se sad tražit, al rečeno je već ovdje pred par godina da su Conecti ko stvoreni za linije 11,21 i 25. Uvijek gužva, puno stanica, veliki usponi, česte stanice....

Boki651

Citat: mivano  u Travanj 19, 2012, 19:17:54
Danas u 15:15 664 išao za Lokvu. Točnije, krenuo je u 15:20. Valjda su tražili slobodna kola. Gedžo je sporo vozio, ali moram priznati da me Conecto fascinirao. Jednostavno je stvoren za liniju 11. Bilo je dosta ljudi, prohodnije je...
Ali nekako lagano ide. Ne muči se uzbrdo. Jednostavno bolji je od bilo kojeg MAN-a.

Nema te šta iznenaditi, bus s najviše konja u voznom parku, a lakši od zglobnih. Greška je bilo naručiti zglobne s isto konja kao i solaše. A solo Conecto leti, naročito ako ga se raspali po kicku na usponima, startniji je tada i od auta, na semaforima. Nemali broj puta sam doživio, da Conecto, ako ga se pošteno stisne, pobjegne autima. Za njim nema kolona. Ima samo ako ga netko pila u 2. brzini na ravnici s povučenim 2. pragom retardera, a ima i toga, nažalost.

mivano

Umjesto čega vozi 467? Vidim da je neki "prekidač".

NP-549

Stevan Pesnica vjerovatno.  Njegov 642 je na Ožlaku umjesto razbijenog 700

zvone16

Evo pred minutu dvije neki connecto umjesto 644 na 26. Kasni cca 13 min
ZvoneXp