Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

shef

Dobre vijesti! Pogodite tko nam se vratio nakon 100000 godina. Yes...584. Već sam zaboravio kako izgleda. Nova boja, novi branik, nove tablice RI-849-TK.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

i nutra plastične stolice

M.A.N. boy

eto bar nesto kad su ga vec sređivali pa su stavili i stolice iz clasica.

mivano

A zašto ne stave te stolice u 597? Bilo bi ugodnije voziti se do Opatije i Lovrana.

kico101

Kakvo je stanje u Gradu Opatiji i Općini Lovran, bit će sretni, ako uopće budu imali liniju od jeseni. kakve stolice? U vrijeme blagostanja 70-ih i 80-ih nikome nije padalo na pamet da drvene stolice nisu sasvim normalna stvar ne samo do Lovrana, nego i do Brseča. Danas, čim jedan dan na zamjenu dođe bus sa plastičnim stolicama, umjesto tapeciranim, domah panika. Ljudi, počnimo se navikavat na luksuz novog vremena ( sretan si kada dođe autobus i ne ukinu ti polazak ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

NP-549

597 ionako ne vozi na 32 nego je više u gradu.  Stolice će se stavljat u solo buseve jer je ionako tendencija da čim više i u gradu voze solo (osim lin 2 i 6 )

kico101

Plastike idu u 581 definitivno ( vrlo pouzdan izvor ). ;)
A možda i u 583.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

SARI

Ispričavam se ako je negdje već pisalo (nisam uhvatio), ali danas sam u prolazu vidio g.b. 600 koji mi izgleda kao da je cijeli nanovo ofarban... ???

Shole

Generalno sređena limarija.  Imao je limove iz jednog komada, a sad ima uspravne lajsne, znači da su mjenjali limariju

shef

Prva fotografija 584 u restyling izdanju:

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

600 je također generalno obnovljen izvana. Unutrašnjost nije dirana.  

Sve mi se nekako čini da je došlo do promjene načina rada u lakirnici.  Ili su u pitanju boje drugog proizvođača, ili je stvar u razređivaču.  Do sad su busevi uvijek izlazili svježe ofarbani bez ikakvog sjaja, kao da je mat boja, a na 600 se baš vidi razlika, sav nekako bliješti. Neko ko se razumije u autolakirersku struku će znat bolje u čem je caka

Shole

Nakon skoro godinu dana provozio 695. Još su ostali 656 i 688 za složiti

zvone16

Nadam se da 643 neće propast odnosno razjebat se u rezervi jer je odličan.
ZvoneXp

mivano

466 ide k'o avion. Da mi je vidit genijalca koji ga je htio rashodovat.

ikar

Pa ide zbog motora, a on se lako prebaci u drugi bus!