Pulapromet - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 13:24:45

noxis93

Citat: nexus  u Srpanj 02, 2012, 21:15:14

Citat:Tko je uopce u tom NOu, i kolko njih je tamo?

Marko Martinčić (predsjednik), Maja Šarić, Giorgio Sinković, Denis Kontošić, Ivan Šuran. Ko su ovi zadnji, hoj znati. Al kakav im je predsjednik, niš me ne bi čudilo..
Znam jedino Sinkovića jer predaje na pulskoj ekonomiji. Ostalo mi je nebuloza, iako su imena poznata.

Citat: sendipula  u Srpanj 02, 2012, 23:56:18
Danas sam bio prisutan u autobusu na kratko i ko za ku*ac kamere rade postavljene su u 186 i 226 4 komada u svaki bus a kad otiđu 196 i 193 imat cemo manjka -5 buseva...jadni soferi sa Skatarom... nakon nekog vremena ce nekom dopizdit i polupat ce vido sustav..
>hammer<
Znaci samo ova dva busa imaju kamere? Mozes poslikat s obzirom da imam feeling da se mozda jedini od svih nas vozis autobusom?  ;D

Nego, baciti pogled na stranicu Pulaprometa...
http://www.pulapromet.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=54&Itemid=60&lang=hr
Fenomenalno mi je kako je 4. zona nestala, a 3. postoji iako nema vise linija.

sendipula

Hahaha  ;D ;D ;D vozim se da bez karte tj. vozikam se i spikam sa soletom hehe Vozim se najvjerojatnije jedini odavde sa foruma (Pulapromet) a bit ce problem oko fotkanja je video nadzor radi dano-nocno tako da hm?? neznam kako da to izvedem daj prijedlog i cak ce bit snimljeni glasovi tj. viseo sustav nema mikofon nego je ugrađen sa strane kamere (al podtudit cu se da fotkam) ja sam Fun zona pulaprometa hahaha ;D ;D ;D
Živjela 184-ka!

noxis93

Citat: sendipula  u Srpanj 03, 2012, 02:35:36
Hahaha  ;D ;D ;D vozim se da bez karte tj. vozikam se i spikam sa soletom hehe Vozim se najvjerojatnije jedini odavde sa foruma (Pulapromet) a bit ce problem oko fotkanja je video nadzor radi dano-nocno tako da hm?? neznam kako da to izvedem daj prijedlog i cak ce bit snimljeni glasovi tj. viseo sustav nema mikofon nego je ugrađen sa strane kamere (al podtudit cu se da fotkam) ja sam Fun zona pulaprometa hahaha ;D ;D ;D
Ma to kad bude neki sofer sa kojim nisi bas na ti, ides sjest, izvuces mobitel i opalis dvije tri slike onako ala James Bond  ;)

tramvajac 92

No, sjedeš u zadnji red i slikaš..

sendipula

hahaha potrudit cu se  ;) ;) ipak je to novost, e da i od ponedijeljka pocinju postavljat u sve buseve...imas fcb?? ;D
Živjela 184-ka!

sendipula

Nije lako iz zadnjeg reda jer je cijeli bus obuhvačen poigrat cu se malo veceras sa photoshopom pa cu postavit kamere na sliku Citelisa dok ne budem u prilici da fotkam i uzivo!!
Živjela 184-ka!

sendipula

>hammer< >hammer< >hammer< >hammer< >hammer< hahahahaha pulapromet big brother

Živjela 184-ka!

nexus

Pohvalno, sve manji broj putnika zbog sve manje autobusa na sve manje polazaka na sve manje linija treba uhvatiti i digitalnom slikom! 

sendipula

Ej NEXUS ovo je užasna situacija u kojjoj se bus driveri nalaze...(ne kuzim ovo zadnje šta si naveo)
Živjela 184-ka!

noxis93

Citat: sendipula  u Srpanj 04, 2012, 23:52:49
Ej NEXUS ovo je užasna situacija u kojjoj se bus driveri nalaze...(ne kuzim ovo zadnje šta si naveo)
Kakva je to uzasna situacija di je najgore sta ti se moze desit da vozis Verudellu u 5 ujutro?

nexus

Citat: sendipula  u Srpanj 04, 2012, 23:52:49

Bio sam, naravno, sarkastičan. Htio sam reći da su, dok firma vozi nizbrdo (pad broja autobusa, linija, polazak i putnika), ove kamere smiješno ulaganje. Iako je situacija ustvari uz komičnu i tragična, dakle tragikomična ;D, pa je ovakve kamere, pretpostavimo li da su nabavljene zbog indicije da su šoferi lopine, uopće trebalo nabavljati. Sve u svemu ništa novo, Pulapromet može podnijeti sve osim konkretnog posla.

Nego, šta je to tako užasno u situaciji u kojoj se vozači autobusa - kv radnici s nekom kategorijom, 6 soma kuna plaće i radnim danom koji u najgorem slučaju završava u 23.00 - snimaju? Šta je to gore od snimanja prodavačice u Kauflandu, sa srednjom stručnom spremom, 2ipo soma kuna plaće i radnim danom koji nerijetko završava u 01.00? Na poslu imaš radit, šta te briga dal te ko snima ili ne. A ako im se ne sviđa, HZZ još nije promijenio adresu.

Taj Pulapromet (i ne samo oni, cijeli naš javni sektor) je jedna takva socijalistička neradnička močvara da je to žalost.

Btw, da se nakačim na priču s prethodne stranice, ja sam bio jedan od redovitih korisnika Pulaprometa. Naglašavam - bio. Jer za koristiti ovakvu tragediju od usluge benzin bi morao koštati bar 30 kuna po litri, a parking toliko po satu.

sendipula

I Stoja vozi u 05:00 ali evo naglasit cu jednu stvar AKO SMO VEC "TURISTICKI GRAD" ONDA BI JGP TREBAO RADIT MINIMALNO DO 02:00 jer ekipa iz Disca odlaze doma..Npr. ja sam na Stoji i mogu otić u Uljanik (4 km) ali ako me nije volja pjesacit kao vecinu njih onda bi se vozio busom...ili i Taxi Cammeo imam al dok on dođe ja sam doma...tako da bi mogli makar po ljeti linije pojacat i taj manjak -5 autobusa rijesit...toliko!! ;)
Živjela 184-ka!

noxis93

Citat: sendipula  u Srpanj 05, 2012, 03:15:09
I Stoja vozi u 05:00 ali evo naglasit cu jednu stvar AKO SMO VEC "TURISTICKI GRAD" ONDA BI JGP TREBAO RADIT MINIMALNO DO 02:00 jer ekipa iz Disca odlaze doma..Npr. ja sam na Stoji i mogu otić u Uljanik (4 km) ali ako me nije volja pjesacit kao vecinu njih onda bi se vozio busom...ili i Taxi Cammeo imam al dok on dođe ja sam doma...tako da bi mogli makar po ljeti linije pojacat i taj manjak -5 autobusa rijesit...toliko!! ;)
Minimalno do 2? Isplanirat nocnu liniju i radit minimalno dok ne krenu Verudelle i Stoja. Ne treba neki ful zesci sljed linija: produzit 1,2,3 do ponoci, onda svakih 45/60min nocna do 5 ujutro, kad krecu 1,2,3. Po ljeti bi linija mogla vozit svaki dan do 2/3 a cetvrtkom, petkom i subotom, cijelu noc.
Po zimi, samo vikendom cijelu noc. I bila bi uspjeh! Pricao sam sa kolegicom iz Rijeke, kaze da si oni uskladjuju izlaske s obzirom na kad im krece nocni. Mislim da bi u Puli takodjer funkcioniralo. Naravno, imamo i jeftine taksije, al nekako mi je draze u 4 ujutro sjest u bus nego u skucenu octaviju gdje me cekaju jos najmanje dvoje nepoznatih ljudi sa nepoznatim promilima...

sendipula

znam da al jbg mi smo propali grad (odavno) smo to trebali napravit, al postoji problem...nema vozaca dovoljno..
Živjela 184-ka!

noxis93

Citat: sendipula  u Srpanj 05, 2012, 12:35:02
znam da al jbg mi smo propali grad (odavno) smo to trebali napravit, al postoji problem...nema vozaca dovoljno..
Jesmo, propali smo al to ne znaci da mozemo sad svaki put izvuc se na sve sa tom forom. Ajmo pokusat napravit nesto. Kad se zadnji put ulozilo u zivot mladih u Puli? Kad su prije dvije godine dozvolili Seasplashu svirku do 2 ujutro na Danteovom trgu? Wow.
Zaposlis jos vozaca, pa ih bude vise, zamjenis tankatore nafte sa dva vozaca, posaljes na burzu nepotrebne ljude i objasnis Skataru razliku izmedju socijalne i socijalisticne drzave.