Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

maly

Pa i nije toliko strašno kad sam pročitao malo komentare.Vjerujem da kolege vozači nisu napravili takav propust iako iskreno nije dobro u svašta se i petljati i svejedno ispadneš kriv.Svi dobro znate da mi vozači već dugo godina služimo da se na nas svi izdr...... pa čak i školska djeca jer kako kažu pojedine "nastavnice"-oni moraju negdje potrošit svoju energiju.

vedran 811

U tekstu se navodi da su je četiri muškarca sačekala i tražila 4000 franaka. Malo mi je čudno da su baš znali da ima toliko novca kod sebe , inače je običaj se ne nose veće količine novca sa sobom. Ima puno nejasnoća u tekstu i kako ne bi bilo pametno donositi zaključke na osnovu ovog teksta i zato kako bi se reklo u RH neka institucije pravne države rade svoj posao , jer  sam se svakakvih situacija tj. navlakuša nagledao.

fakincic

Novinari svašta natrkeljaju.

I da budem malo zločest, što nije lijepo jer me ni roditelji nisu tako učili. Kad je ta gđa putovala? Ne znam je li 491 vozio Švicarsku, znam da je 494 -  prije 15-ak godina redovito bio na Švicarskoj godinama. Šoferčina Zagorec s brkovima od uha do uha.

Toliko o fotoki koju su novinari objavili uz tekst. Time vjerodostojnost priče u startu pada.

STEFI- GRAF

Ma  nemoš virovat pročita san sve komentare supruga te super poštene jadne gospođe on je sve lipo rekao.Ma koji je vrag gonija da tolike novce nosi uz sebe zašto postoje banke kartice i računi.Nego najlakše je spičkat novce i okrivit nekog drugog u ovom slučaju kolege vozače koji su u pogonu non-stop da bi priuštili egzistenciju svojoj obitelji.A šta se tiče kave i ja bi joj isto zabranija da je unosi u moj bus jer ga ona neće čistit nego ja zato se staje na odmorišta da se jede pije puši i ostalo.Ti dotični vozači bi sad privatnom tužbom toj superpoštenoj gospođi tribali uzet i crno ispod noktiju da se jedan put nauči pamet i da dobije zabranu prilaska autobusu Croatie busa na daleko.Ma ima super putnika a brate ima i stoke samo takve.Moja podrška kolegama vozačima

mate

Ima vec objavljeno i priopcenje CBa u Glasu Slavonije, pa neka netko od kolega to isto stavi, ja sam preko moba ovdje pa ne mogu...

tomekk

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

vedran 811

Ovo je još jedna senzacija koja će bar na jedan dan podići prodaju novina i jedino će ta žena i njezina obitelj vjerovati u taj članak, dok će se drugi čitatelji samo nasmijati i okrenuti stranicu u potrazi za nekim životnijim i realnijim člankom. Ne razumijem zašto bi vozač morao upozoraviti punoljetne osobe na slične stvari, jer njegovo je da vozi i da vodi brigu o putnicima i dešavanjem u autobusu a ne da razmišlja što putnik radi na odmorištu. Glupo je da se na ovu temu uopće raspravlja ovdje na forumu, jer je cijeli tekst pun nebuloza i želje da se netko medijski popljuje  a ovdje je to CB. Zato ovom prilikom dajem podršku svim vozačima, a ovakvim koji zarađuju tolike pare po bijelom svijetu poručujem, neka se vrati raditi u RH pa kad dobije plaću od cca 2500 kn imat če priliku da razmišlja kako da preživi a ne kako da zaj. šibicare. Nemojte više da trujemo temu o jednoj ozbiljnoj firmi na račun novinarskih tekstova tipa rekla -kazala, jer da joj mamica zarađuje tolike pare onda bi se vozila vlastitim automobilom a ne se gužvala na sjedalu autobusa više sati. Pozdrav i podrška vozačima Cb-a .

STEFI- GRAF

Potpuno se slažem pozdrav svim kolegama vozačima i nedajte se ti novinari su lešinari i samo nešto čekaju da bi podigli tiraž i prodaju novina

Majstor

Nisu čista posla da meni uzme neko lovu pa ima Policija i Sl.
Pa neću valjda od vozača očekivati da love lopine
Možda je stvarno spizdila lovu pa sad baljezga ko zna
Samo mi sudite pošteno !

passat238

Jedna slična priča ,prije odprilike godinu i pol sam putovao sa Panturistom iz Zuricha za Pozega i ulaskom u Hrvatsku vozači su odlučili stati na odmaralište Ježevo.Prije nego što smo izašli iz busa vozač je nama bilo nas je oko 10 putnika upozorio da se klonimo ako vidimo šibicare jer novce nikada dobiti nećemo,nije prošli ni 3 minute već se se stvorili šibicari i dvije starije gospođe su počele igrati na početku ulog je bio sitan po 50 franaka i te gospođe su pobijedile sva sretne i tako apr puta on jednom dobili pa zgubili jedno 4-5 puta i gospode su pčito toliko u euforiji bile da su pristali kada ima je šibicar punudio da igraju za 3000 franaka a ona samo kuvertu iz torbice i izvadila novce igra je trajala jako kratko shvativši da je izgubila počela je jaukati da su joj ukrali nove počela vikati policija a šibicari ni traga ni glasa po povratku vozača ona je vrištala da je opljačkana i sjela u bus zove cijelu familiju kako je opljačkana kako vozači nisu nista pomogli da će ona tužiti firmu i sve.Par putnika je počelo putem se svađati sa vozačem zašto je uopće stao na Ježevo, vozač je rekao da on nemože predvidjeti gdje su šibicari a gdje ne i da je on u dobro smislu upozorio u busu ako vise bilo šta da se klone šibicara jer dobiti nikada neće.Bar ja sada sumnjam da se gospođa malo zanjela i sjela na foru šibicara i ostala bez novaca.

STEFI- GRAF

Ma ti prevaranti znaju gdje će doć pokupe pare i crta bilo ih je i po Splitu 3-4 u dogovoru jedan vrti kutije a ovi pogađaju i pogode jer su u kompi i tako navuču lakovjerne debile na brzu zaradu.Opet kažem najlakše je poslje po vozaču di je sta ma koji ih je vrag tira da kockaju izgube pa plaču pa šta ih triba još i tješit

passat238

A mislim imaju dobru fintu za ljude nagovoriti da ulože više ili uđu u igru tako je pomoćnik rekao toj gospođi da je iz Čepina i da putuje sa nama u busu i da se nebrine ako je prevare on će im uzeti novce i vratiti i ljudska pohlepa je ipak bila jača.

Tomek

Danas Bova Futura na liniji Hum Na Sutli - Zagreb. Prvi put da je vidim na toj liniji, jel netko od naših Zagoraca to zabilježio?

fakincic

Nažalost, ne! Vidio sam bus s balkona u 10.05 kad je prošo kroz centar Pregrade (s balkona vidim otprilike dve dužine busa glavnu cestu), ali, iskreno, nisam bio siguran koji bus je to. Za slikanje s balkona mi je u 10 nezgodno jer gledam izravno u sunce. Sad mi je žao kaj se nisam zaletio do Huma da ju poslikam jer me popodne nije bilo doma.

lukas auto

http://www.tportal.hr/sport/nogomet/206955/Debitanti-odusevljeni-stimcevim-pozivom-u-A-vrstu.html
Kako to da se sad kad su tolika nova vozila nabavila reprezentativci voze u starom Citylineru koji se vidi na slici?