Autotrans - linije

Autor gaspa, Prosinac 02, 2007, 17:33:41

Bari

Setra 1250 prvo na liniji Rijeka - Krk...

...a zatim na Krk - Bajčići :D
KREPAT MA NE MOLAT !

zlikowszky

Citat: 5AR  u Kolovoz 25, 2012, 13:57:52
1153 za Beograd

http://i178.photobucket.com/albums/w257/petar21/autotrans/P8218701.jpg
U Beogradu 1153

Oprosti neznalici, ali o kojoj se liniji ovdje radi?
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

5AR

Novi Vinodolski - Beograd, veza Baška, i veza Lošinj

zlikowszky

Oće reć da je u ovom slučaju bus iz Baške išao u Vinodolski pa u BG?
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

Marek

Tourismo jučer vozio Zagreb-Pag

5AR

Tako je, Linija je Novi Vinodolski - Beograd. Vozi ju PJ Krk koja kreće iz Baške i ta linija je Baška - Novi Vinodolski, u Malinskoj čeka autobus sa Lošinja, u Senju čeka bus sa Raba i tako u drugom smjeru ali onda putnici čekaju svoju vezu za Rab ili Cres/Lošinj. Linija ide utorkom, petkom i nedjeljom gore, a srijedom, subotom i ponedjeljkom dolje do 5.09.2012.
Za pojedinosti: plus nije upisan Ogulin kao stajalište.

http://www.autotrans.hr/assets/userfiles/files/sliders/06_beogradnovivinodolski.pdf

tomekk

Od 21.9. uvode liniju Čakovec - Varaždin - Rijeka. Linija prometuje nedjeljom iz Čakovca, a petkom iz Rijeke.
Polazak iz Čakovca je u 16:45, iz Varaždina u 17:05, a dolazak u Rijeku je u 21:10.
Polazak iz Rijeke je u 17:00, dolazak u Varaždin u 20:45, a u Čakovec u 21:05.
Cijena jednosmjerne karte za studente je 93 kn, a povratne 156. Ovo je izravan udar na AP Varaždin koji čini mi se ide pola sata kasnije...
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Tomek

Čekaj malo, on u petak dođe u Čakovec i spava do nedjelje? Kako im se to isplati?

ikar

Bit će prije prazan gore-dole!

Shole

ikar

Svejedno ima dvapu prazan Čakovec-Ri.

MSX

Hm, ne mogu a da ne pitam očito pitanje: što ne bi bilo bolje praznu vožnju odvozit kao liniju? Bolje 5-6 putnika i prodanih karata nego nula. ???

ikar

Ovisi što stoji u koncesiji. A nekad i nije bolje voziti 2-3 putnika nego prazan bus jer su ti to ograničava operativne mogućnosti!

strujko

Mislim da je vrijeme da se malo pomladi vozni park u Istri...jedna i jedina setra 400/3 iz Umaga gotovo da je non stop na liniji Umag-Osijek......a ovo ljeto je jednom prilikom i porečki cityliner sa starom shemom g.b. 1213 išao za Munchen.

mate

Rijec je o Gbr.1241 koja je bila redovna tokom ljeta na Umag - Osijek, u svakom slucaju veliki korak ka naprijed u odnosu na prosla ljeta i ex.1346 kada je dolazio u Osijek. Inace par puta je bio na liniji i Gbr.1162 ;)