Kvarovi autobusa (1)

Autor tamlover, Studeni 27, 2007, 15:10:02

tramvajac 92

Malo krepatitisa u Prečkom

marin

Poslje toga je jedan krug bio gbr.27, onda jos malo 81, pa je sad gbr.333. Radi se o liniji 168.

Portos

Oko 15.45h u Jareku na liniji 172 krepao g.b. 208. Taman je trebao skrenuti u desno i ući u stanicu ali je stao. Nosom kao da je pokušao produžiti prema Bistri, pa su ga ostala vozila morala obilaziti u velikom luku. Ne znam što mu se desilo.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

plavi ZET-ov bus volim

Ovo nije kvar per se, ali... predstavljam vam unutrašnjost gbr. 108. ;D ;D

Lako su to popravili - malo gurneš, stisneš, upreš, i problem riješen. good_boy
Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

tramvajac 92

Ovom je postalo očito prevruće, pa je odlučio napraviti pauzu u hladu (512)
Zanimljivo je da su u roku od minute i pol se pojavila 2 busa za Trnavu...

822DoDo

Te kockice hoce lako zakuhat...jednom sam napravio krug na 217 s otvorenim poklopcem motora i hladnjaka da se rashladi...
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

Tomek

Nije baš skroz kvar, al nije normalna situacija, jučer navečer u Vrapču Citaro G gbr 188 stao na stanici i samo se odjednom ugasio. Nakon malo kurblanja vozač ga je uspio upali i nastavio.

marin

Zbog težeg kvara, oko 11 sati sa linije 101 povučen gbr. 301, sada je tamo gbr. 325. Nisam siguran dali je gbr. 301 odšlepan ili je otišao u garažu na vlastiti pogon.

Tomek

I dok je glavni zastupnik i servis Mercedes vozila prestao s radom Citarići nam i dalje rikavela
gbr 224

Portos

Jutros se pokvario g.b. 166 na stanici Podsused u smjeru Črnomerca. Vozač ga je zaparkirao djelomično na rubnjak kako bi drugim autobusima omogućio zaustavljanje na stanici. Vozio je na 172 ili 176.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

822DoDo

U garazi na slaganju su gbr. 502, 541, 533, 801
vani na cekanju 508 (mislim da je jucer razbijen)
i vidio sam gbr. 424 (zar nebi on trebao biti u Gorici?)
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

MAN19464

gb 801 806 422 423 i 424 vratili se u dubravu u a goricu došli 107 109 i 110
dubravi fali autobusa pa su uzeli svoje mercedese a podsused gorici posudo 3 M.A.N.-a

marin

Danas oko 9:30 gbr. 323 na liniji 123 ušao na svoj peron na Črnomercu, vozač ga ugasio, pa ga nije uspio upalit, zamijenio ga gbr. 34.

Westin

Oko 14:45 gbr.510 viđen u Zagrebačkoj aveniji ( zaokrenuo se kod Getroa )u pratnji Craftera otišao na vlastiti pogon vjerovatno prema garaži

Tomek

Prije pola sata O405GN2 gbr 507 ostao u kvaru kod Buzina..
A prije tri dana ujutro evo i Citara gbr 228 u kvaru kod Bundeka