Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

Bocko

Ovisi o vozaču. Ali nikada nije 10s a ove su naljepnice na svim izlazima.
Neki se nisu zaustavili i otvaraju sva vrata i drže ih cijelo vrijeme.
Neki su pošteni, otvaraju prvo prednja vrata i gledaju tko nema kartu pa otvaraju samo vrata gdje se pozvonilo, čim zadnja osoba izađe na izlazna vrata ona se zatvaraju.
Iako u najnovijom generaciji autobusa sa klimom počne žmigati lampica od vratiju gdje se stislo stop pa se ne mora ni gledati na ogledalo gdje koga ima.

MAKI

to je 569 on jedini ima ove botune za zvono dolje od autobusa takve serije
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

tramvajac 92

A šta ako ja stisnem za izać negdje di nisu vrata?

ikar

Jedino noviji imaju zvono u putničkom prostoru gdje je ono spojeno sa najbližim vratima!

tramvajac 92

Aha. Zgodna stvar, moram priznat..

Boki651

Po meni, baš i nije zgodna, jer kad botuna ima posvuda po busu, stisnu se slučajno, pa samo zbunjuju vozače. Trebaju biti samo na vratima, a ne po cijelom busu. Istaknuo bih kao nedostatak i da recimo Citaro, kod galerije desno na onom ruhovatu nema nikakav botun, a bitno da su ih načrčkali po cijelom busu, osim tamo di treba.

Kapo

Citat: Bocko  u Kolovoz 20, 2012, 22:20:00
..

Možda netko prepozna gbr. sa slike, sličnu igru ima i ZET pa ajmo pogodite:

...
Mislim da sam tu tabelicu ima 467 ili 468! Nisam siguran  ...
Kapo

Bocko

569 je.  MAKI je već prije pogodio.

MAKI

Imaju i 467 i 468 koliko mi se čini taj natpis ali 569 sam kako sam već rekao sam prepoznao po botunima za zvono(a i po sustavu protiv prokišnjavanja najnovijem)
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Bocko

Imam neke slike unutrašnjosti autobusa i jednog vanjskog detalja koji bi trebao biti specifičan.
Mogu tu i tamo održavati pogađanje gr. br u ovoj temi?

zvone16

Mislim da su igre pogađanja bile u temi Razno .. Ste primjetili da 645 je dobio od nekog EL202 najvjerovatnije 606 onaj lim koji se digne pa se vidi motor
ZvoneXp

MB Citaro

Dobio je iz tog razloga što je prije par dana bus "pobjegao" na parkingu ispred DVD-a Halubjan i zaustavio se na stablu.
Vjerujem da su vozaču spremili isto što i onome na Drenovi ali je baš čudno da u malom periodu pobjegnu 2 autobusa i smatram da vozači nisu bili krivi.

zvone16

Znam šta se desilo i sve detalje .. mislim da ovakve vijesti nebi trebali objavljivat ipak nije lijepo ako onaj kome se to desilo da čita negdje
ZvoneXp

Shole

Citat: MB Citaro  u Rujan 10, 2012, 20:38:16
... i smatram da vozači nisu bili krivi.

A šta bi ti ovo trebalo značit !?  Obojica su krivi. I krivi su samo oni, ne postoji nikakva druga caka tipa neispravnost vozila bla bla bla.

Stvar je u tome kako se ponašaš nakon što zajebeš stvar.  Svakome se može to desiti, to je bez daljnjeg,  al ako ti poslije napadaš firmu, tražiš sudske vještake bla bla bla onda ni nemožeš očekivati ništa drugo nego otkaz, a ako lijepo kažeš da si sam kriv, da si napravio to i to i zeznuo i da ćeš platit štetu, onda će se i firma dručaije odnosit prema tebi.

MB Citaro

hmm ali večer prije sam prošao pokraj DVD-a i 645 je stajao na svom mjestu gdje ga obično parkiraju, a jutro poslije navodno da se je spustio do obližnjeg stabla.