Gradske linije 1 - 9

Autor NP-549, Svibanj 05, 2010, 21:23:37

ikar

mivano

Daj prijedlog odakle? Ne znam kako stoje sa zglobnim kolima. Pada mi na pamet jedino 500. Nek bude "prekidač" na 7.

ikar

Ajde probaj složit VR za 7 i 7a da jedna ima 4 kola a druga 5... Mislim da ćeš na kraju zaključiti da to ne bi bilo poboljšanje već pogoršanje usluge!

kico101

Bilo bi slično kao na 1/1A. Ali i to se može popravit. ;)
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

Zimski vozni red od ponedjeljka:

L1 - 5 voznih redova bez prekidne
L2 - 10 voznih redova od toga dvije prekidne
L5 i 6 - 7 voznih redova od toga jedna prekidna

L7/7A - sve ostaje isto pa tako i kretensko povlačenje buseva oko 20 sati gdje s vežice idu 7-7A-7A-7 na drugu stranu.

U globalu puno se buseva povlači oko 20.30 sati umjesto dosadašnjih 22 sata.

kico101

A vidim i 4A više ne ide do Vrha Pulca ili je greška.

zvone16

Se meni samo činilo ili stvarno jedinica sad funkcionira tako da ide jedan monotral pa solo i tako stalno
ZvoneXp

ikar

Bocko

Prije da ide solo pa onda monte lol.

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

ikar

A standradni 113 sa 9ke na 1B.

kico101

Da ne bi bilo da opet natežem za svoj bivši kvart, ali moram Vam prenijeti jedno svoje friško iskustvo sa linije 1. Naime, danas, nedjelja na stajalištu Riva, što se ono kaže, ispred nosa u 20,15 uteče mi 587 prema Pećinama. No, dobro što je tu je. Bio sam spreman pričekati takt od 26 minuta. Pogledam ja na orario na čekaonici i kaže polazak u 20,19 sa Bivia, a do Rive mu treba 23 minute; znači 20,19+23=20,42. Ali, fige, bus ( 470 ) je došao točno u 21,05 ( s Bivia Polazi u 20,45 ), što znači da sam u čekaonici proveo ravno 50 minuta. Pitam ja vozača, da li je koji bus ostao u kvaru ( a znam da je, otprilike ) i dobivam potvrdan odgovor da je jedan lego još na Plumbumu. Sad je pitanje da li je mogla uskočiti kakva rezerva, ali to je manje važno. Čovjek je bio vrlo ljubazan i vidjelo se da mu je pomalo neugodno ( iako njemu zadnjem treba biti ).

Pitam ja Vas, da li je uopće normalno da kvart udaljen 5 minuta vožnje od najužeg centra ima nedjeljni takt od 26 minuta, a ako se dogodi kakav preskok lako se to digne na ovih 50 minuta. Onaj tko se češće vozi, sigurno je na ovakve situacije već navikao i sasvim  je razumljivo da bi čovjek, ako ikako može odabrao drugi način prijevoza. Baš me zanima kako je jadni 470 pokupio onu hordu ispod Towera u 21,15 u vrijeme najjačeg pritiska putnika, nakon što autobusa nije bilo 50 minuta.

Odgovornima u Autotroleju: Molim Vas produžite konačno ( praznu ) 1A do Pećina i postavite normalan takt između ovih dviju linija i uštedite 2 vozila radnim danom ( pouzdano znam da ima ljudi u Troleju koji to pokušavaju uvesti i želim im puno uspjeha u tome ).

shef

Bio je 584 u kvaru na Pećinama kod Veseljka (radi se o vrtiću za one koje ne znaju  ;D ) oko 20:00
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

ikar

Na linijama 1/1a i 6 novi vozni red od ponedljeka. Na linijama 2, 4 i 6 OSTAJE vozni red koji je vrijedio i za vrijeme praznika! Što reći? Katastrofa, svaki vozni red sve reduciraniji. 2ka van špice radnim danom u intervalu od 13 minuta...

kico101

Bojim se do je to neminovno. Štednja se uvijek prakticira od najnezaštićenijega, a to su u ovom slučaju putnici. Koga briga. Ljudi će malo njurgati i nakon nekog vremena prihvatiti nastalu promjenu. A gazda će pred vrhovnim poglavnikom ostati dobar vojnik.
A zamislite, standard se opet povećao po formuli 3x+2y=z2