Pulapromet - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 13:24:45

Tomek

Pa dobro, to šta je autobus noviji ne znaći da se ne može pokvariti. Štoviše, opći dojam je da su stariji autobusi iz Njemačke bili puno izdržljiviji od današnjih.

sendipula

ako cemo o kvarovima u Pulaprometu ovako bi moja ljestvica kvarova izgledala:

1. Iveco Irisbus Citelis (2007.) 215-227

2. Iveco Irisbus Europolis (2007.) 206-214

3. MAN SL 223 (2003.) 198-203

4. MB O 405 (1988.) 193-197

5. MB O 405 N (1994/1995) 183-186
Živjela 184-ka!

sendipula

bila su 2 MAN SG220

167  Pu-221-A   MAN SG220  1991.god.  (ex reg. Pu-153-439)
168  Pu-630-JJ  MAN SG220  1991.god.  (ex reg. Pu-116-EL, PU-322-BT, Pu-153-441)

Živjela 184-ka!

nexus

Pa dakle divota:

Citat:Vozači Pulaprometa prisvajali novac od karata

Dvojica djelatnika pulskog prijevozničkog poduzeća Pulaprometa osumnjičena su za pronevjeru novca, a kriminalističko istraživanje ovog slučaja još nije okončano, izvijestila je danas Policijska uprava istarska.

Naime, dvojicu zaposlenika poduzeća prijavili su nadređeni jer su, kako navodi policija, obavljajući svoj redovni posao prijevoza putnika novac od izdanih karata zadržavali za sebe.

Policija nije navela o kojem se iznosu protupravno stečenog iznosa radi.

- Mi točno znamo koliko je novca u pitanju, ali prepustimo da se to utvrdi kriminalističkim istraživanjem, kazao je direktor Pulaprometa Igor Škatar.

Ne želeći reći na kojoj se od Pulaprometovih linija to dogodilo, Škatar je ipak otkrio da su pronevjeru djelatnici počinili krajem kolovoza i početkom rujna, te je sve snimljeno kamerama koje su nedavno postavljene u sve Pulaprometove autobuse.

- Snimku smo predali policiji i na njoj je jasno vidljivo što se događalo. Djelatnici su prijavljeni policiji te su dobili opomenu pred otkaz, kazao je Škatar, te zaključio da ovakvi slučajevi nisu česti, ali da se otkrivaju zahvaljujući putnicima i kamerama. (M. KOŠTA)

http://www.glasistre.hr/vijesti/crna_kronika/vozaci-pulaprometa-prisvajali-novac-od-karata--360219

Mislim, sve to nakon što su instalirane kamere, ja ne znam bi li se smijao il plakao.. Koji fail epski :facepalm: A opomenu pred otkaz neću ni komentirati, koja smijurija od firme..

sendipula

>:( UŽAS I NAKON POSTAVLJANJA VIDEONADZORA OPET SU KRENULI  >:(
Živjela 184-ka!

nexus

Ma žalibože novca i vremena utrošenog na ovu socijalističku rupetinu od firme koja još uvijek posluje po tata-uljanik sitemu..

sendipula

Živjela 184-ka!

nexus

Ja znam da sam dosadan ko crijevo, ali doista ne uspijevam to shvatit. S obzirom da ionako ne pišemo puno, zapitat ću se opet: zašto, o zašto je toliko teško promijenit tabelu na okretištu?!

Zašto?

nexus

U Europolisu g.b. 214 pokvaren unutrašnji displej za najavu stanica. Viđen večeras oko 8 na 6-ici, displej ispisuje samo zadnju polovisu riječi, ostatak svijetli ko za Božić. Primam oklade da se do narečenog blagana to neće popraviti, vjerujem da će čekat da postane prigodno pa da se i Pulapromet tako pridruži božićnom kićenju gradske svakodnevice..

sendipula

U GBR 208 taj dispay ne radi od kako je pao sa stropa i skoro ubio šofera haah sve je dobro prošlo osim sto su stavili display nazad koji nije u funkciji vise od godinu dana
Živjela 184-ka!

nexus

Jučer oko 10 navečer u kvaru ostao 219, po Prekomorskih brigada ga šlepala Mečka O405 N s poli reklamom (186 brijem)..

sendipula

186 je Poli reklama haha starac i more
Živjela 184-ka!

noxis93

Iskocila mi malo ranije na Fejsu  ;D

nexus

Citat: sendipula  u Rujan 30, 2012, 00:39:51
U GBR 208 taj dispay ne radi od kako je pao sa stropa i skoro ubio šofera haah sve je dobro prošlo osim sto su stavili display nazad koji nije u funkciji vise od godinu dana

A bome je očito riknuo i GPS. Jer, vanjski displeji cijeli vrijemo prikazuju isti smjer (danas na 4-ki Valkane)..